Apartmaji Kranjska Gora najboljša izbira za kratek oddih

Če si želite oddiha na lepem ter mirnem kraju so počitnice v apartmajih Kranjska gora pravi naslov za vas. So izjemno moderno ter dobro opremljeni in so primerni za oddih med poletno ali pa zimsko sezono.apartmaji kranjska gora

Po leti vas bo Kranjska gora očarala z čudovito naravo ter zanimivo arhitekturo kjer se boste lahko sprehajali ali pa podali na pot s kolesom s katerim si lahko ogledate razne naravne ter tudi ostale znamenitosti. Kot so jezero jasna, katero vas bo očaralo z izjemno čisto vodo ter razgledom na hribe ter gore. Sam priporočam, da si to jezero pogledate ob sončnem vzhodu ali pa zahodu saj se takrat svetloba najlepše lomi ter nastane zelo lep odsev ter pričara zelo romantično vzdušje. Poleg tega pa si lahko ogledate tudi Rusko kapelico ali pa za tiste malo bolj hribolazce, kateri radi obiskujete hribe sta za vas Špik ter Ciprnik.

Apartmaji Kranjska Gora so na zelo dobri lokaciji saj  imate vse na dosegu roke. Od raznih restavracij ter lokalov do smučišča ter trgovin.

Apartmaji Kranjska Gora so eni najboljših apartmajev v Kranji Gori saj ponujajo zelo veliko opreme ter so v zelo lepem predelu Kranjske Gore. Kar je tudi razvidno po strankah, ki se vračajo vsako leto nazaj, k njim saj so bili izjemno zadovoljni. Imajo 3 različne apartmaje v Kranjski Gori različnih velikosti. Poimenovani so Megi, Mimi in Toni. V Megi lahko bivajo 4 osebe med tem, ko v apartmajih Mimi in Toni 6. Apartmaji so primerni za družine z majhnimi otroci prav tako pa so primerne za vse tiste, ki si želite oddiha od vsakdanjega norenja po mestih.

Kranjska Gora vas bo v zimskem času očarala z pravljično belo prevleko po kateri boste lahko tudi smučali saj je v kranjski gori smučišče z več, kot 18 progami različnih zahtevnosti. Prav zaradi tega pa so apartmaji Kranjska Gora prava odločitev.

 

 

Rate this post