Apartmaji na smučišču vas vabijo na smučanje po zasneženih hribih

pin up

Kamorkoli vam seže pogled, vsepovsod so same bele strmine, ki vas vabijo, da si nadenete smuči in raziščete vsak kotiček čudovite narave. Točno to vam namreč ponujajo apartmaji na smučišču – da samo stopite iz apartmaja in ste praktično že pripravljeni, da se podate na proge, ki vam jih ponuja smučišče.

Kdor je strasten smučar, si gotovo večkrat na leto privošči smuko po zasneženih strminah domačnih ali tujih smučišč. Nekateri si celo rezervirajo cel teden ali več, ki ga preživijo nekje v smučarskem središču. Pri rezervacijah apartmajev in drugih nastanitev pa bodite pozorni, da vas ponudniki po domače povedano ne vlečejo za nos in vam ponujajo bližino smučišča, potem pa se izkaže, da morate do smučišča prehoditi še lep kos poti. To zagotovo malo pokvari celotno vzdušje, saj smuči in ostala oprema niso najlažje in če morate vse to nesti do smučišča, se že do tam utrudite in zadihate.

apartmaji na smučišču
Apartmaji na smučišču pa so več kot odlična izbira za brezskrbno smučanje, sankanje, deskanje, kepanje in še kaj drugega. Že samo ime pove, da se nahajajo direktno na smučišču, kar vam omogoča, da se zjutraj zbudite, pojeste zajtrk, se primerno oblečete, stopite iz apartmaja, nataknete pancerje in smuči ter že drvite po hribu navzdol. Kaj ni to naravnost fantastično? Prihranite si namreč kar nekaj časa za hojo do smučišča in nazaj, saj imate apartma na dosegu roke, zato se lahko po potrebi tudi vrnete v apartma, skuhate kosilo ali pa si malo odpočijete.

Apartmaji na smučišču so torej odlična izbira za vse, ki bi radi čim več časa preživeli na smučeh in nočete zapravljati časa s pešačenjem do smučišča in nazaj. Tovrstni apartmaji so sodobno opremljeni in nudijo vse, kar potrebujete za kvalitetno preživet dopust v snežni idili. Kaj še čakate – čim prej rezervirajte apartma na smučišču in si privoščite nepozabno smuko, polno lepih spominov.

Rate this post