Apartmaji Rogla vas vabijo tudi v poletnih mesecih

Končno so se začele šolske počitnice in otroci gotovo že komaj čakajo, da se spočijejo in pozabijo na vse obveznosti. Nekateri se boste že kmalu odpravili na morje, drugi boste s tem še malo počakali, vsekakor pa lahko svojim otrokom kadarkoli pričarate še kakšen čaroben dan. Zakaj si ne bi z družino za nekaj dni privoščili oddih na Rogli, na primer? Rogla tudi v poletnem času ponuja številne aktivnosti in doživetja in je super ideja za družinski izlet. V okolici je na voljo tudi kar nekaj apartmajev in hotelov, kjer boste deležni lepega sprejema in oddiha.

apartmaji Rogla
Sprehodite se med krošnjami dreves in ptičjim petjem.

Svež zrak, dih jemajoči razgledi, odlična kulinarika … Vse to ponuja Rogla

Rogla je priljubljena turistična točka v vseh letnih časih. Pozimi so tam odlične proge za smučanje, sankanje, bordanje in številne druge snežne radosti, poleti se lahko zapeljete s sankami po sankališču Zlodejevo in se odpravite na poučno krožno pot na razgledni stolp, jeseni in pomladi pa so vam na voljo številne sprehajalne poti do različnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Če k temu dodate še prijazne ljudi, odlično hrano in svež gorski zrak, potem je to idealna kombinacija za oddih. Sploh v tem letnem času, ko je v dolini precej vroče, se je super za nekaj dni umakniti v višje lege, kjer je za nekaj stopinj hladneje in se lažje diha. Na Rogli bo uživala cela družina, saj aktivnosti ne manjka.

apartmaji Rogla
V termah se lahko razvaja cela družina.

Da ne boste hiteli in si vsega ogledali v enem dnevu, so apartmaji Rogla odlična ideja za prenočitev. Ponašajo se s sodobno opremo in čudovitim razgledom daleč naokoli. Zjutraj vas bo skozi okno prebudilo sonce in ptičje petje, potem boste lahko uživali v domačih dobrotah in se podali novim dogodivščinam naproti. Apartmaji Rogla so odlično izhodišče za katerokoli destinacijo na Rogli, vsepovsod pa se lahko odpravite peš, s kolesom ali avtom. Ko se boste zvečer vrnili v apartma, si lahko na velikem vrtu pripravite okusen piknik, otroci se bodo igrali na igralih, vi pa boste uživali v prijetni družbi. Verjemite, da vam bo tak oddih še dolgo ostal v lepem spominu.

Kaj vse ponuja Rogla

Kot že rečeno, so apartmaji Rogla odlična izhodiščna točka za vse destinacije. Pozimi vas vabi smučišče, ki obratuje že od leta 1975 in ima 13,5 km smučarskih in 24 km tekaških prog. V toplejših mesecih se lahko odpravite na pohodništvo ali kolesarjenje po lepo urejenih poteh, ki jih na Rogli ne manjka, lahko se sankate po sankališču Zlodejevo ali pa otroke popeljete po poučni poti na razgledni stol. Apartmaji Rogla se nahajajo v bližini term Zreče, priljubljenega športno-rekreacijskega zdravilišča, ki privablja ljudi vseh generacij. Voda v termah izhaja izpod Pohorja, zato ima številne blagodejne učinke na telo. V terme prihajajo ljudje s srčno-žilnimi boleznimi, revmatičnimi in nevrološkimi težavami in po raznih drugih poškodbah, vanje pa se rade vračajo tudi družine z otroki, saj je v termah na voljo veliko notranjih in zunanjih bazenov, savn in drugih stvari. Ker se nahajajo ob smrekovem gozdu, so odlična izbira tudi v poletnem času, saj boste pod smrekami našli senco in prijeten hlad.

apartmaji Rogla
Tudi pozimi lahko na Rogli počnete veliko zabavnih reči.

Apartmaji Rogla čakajo na vas. Čim prej se odločite za rezervacijo vašega termina, spakirajte kovčke in se zapeljite na Roglo, kjer vam dogodivščin ne bo manjkalo. Presenetite vaše otroke in jim pričarajte nepozabno poletje, na katerega so dolgo čakali in so si ga zaslužili. Naj zdaj uživajo in se sprostijo, nekaj počitka in oddiha pa ne bo škodilo niti vam. Če le imate možnost, si vzemite več krajših oddihov in jih kvalitetno preživite z otroki in v dobri družbi družine ali prijateljev. To so namreč trenutki, ki se jih bomo čez leta radi spominjali in poletje je pravi čas za ustvarjanje teh spominov.

Rate this post