Baterijska kosilnica na nitko je najboljša izbira za vse terene

Baterijska kosilnica na nitko je izjemen pripomoček za košenje katerih koli travnatih površin, tudi nedostopnih in strmih pobočij, kamor druge kosilnice ne morejo. Močna baterijska kosilnica na nitko kosi tudi 70 minut neprekinjeno in lahko pokosi vse, kar zmorejo druge kosilnice. Deboro je, da lahko kosite okoli dreves, ograj, kamnov, vrtnega pohištva in vsega ostalega, kar imate na travnati površini. Zato je ročna kosilnica res primerna in uporabna. Nitko menjate hitro in enostavno, ko se izrabi in je izjemno poceni. So pa različne za različne vrste trav in terenov. Kosite lahko tudi visoko travo.

baterijska kosilnica na nitko

Kakovostna baterijska kosilnica na nitko je lahko šibkejša ali močnejša, odvisno, kakšen imate teren in koliko časa hočete naenkrat kositi. Šibkejša kosi do 40 minut, močnejša do 70 minut. Vendar pa seveda lahko s seboj vzamete rezervno baterijo in jo zamenjate, ko se sprazni. Prazno daste enostavno polniti, če je kje v bližini vtičnica in med tem kosite naprej z drugo baterijo.

Baterijska kosilnica na nitko je zelo lahka, zapnete jo za pas in z eno roko upravljate. Na razpolago pa je tudi dvoročna kosilnica, ki je nekaterim bolj všeč, saj jo še lažje natančno upravljajo. Izberite tisto, ki vam je bolj všeč in je priročna. Prednost, ki jo ima baterijska kosilnica na nitko je v tem, da jo lahko upravljajo tudi ženske in je lahka ter se jo prižge samo s pritiskom na gumb.

Naslednja velika prednost je, da je zelo tiha, ne smrdi in ne pušča za seboj ostankov naftnih derivatov. Ti močno onesnažijo vašo okolico za naslednjih 150 let, dokler ne razpadejo in ogrozijo lahko zdravje podtalnice, vaših otrok, ki se tam igrajo in živali, ki so na travniku rade pogosto. Če hočete sebi in ostalim omogočiti čisto okolje, je najbolje, da se odločite za kosilnico, ki je na elektriko. Baterijska je super, ker nima kabla in greste z njo lahko kamor koli. Tako ste povsem mobilni.

Če boste izbirali različne glave in nitke za to kosilnico, se posvetujte z mojstrom prodajalcem da vam svetuje, ker so nitke zelo različne za različne trave in terene. Nekatere se hitro obrabijo in lomijo, druge so res zdržljive in dobre. Tudi sami boste kaj hitro ugotovili katera je dobra.

Rate this post