Brisače so super uporabno in estetsko darilo za vsakogar

Brisače so odlično darilo, ki je primerno za številne priložnosti, kot so vselitve, rojstva otroka ali poroke, obletnice, rojstni dnevi in prazniki ter celo za podjetja, kakovostne dobite pa tukaj https://www.habeco.si/kape-brisace-in-dodatki/kape-brisace-in-dodatki/brisace/. Odvisno od priložnosti in obdarovanca se lahko odločite, da boste iz kupljenih brisač izdelali ročno delo, dali brisače personalizirati ali pa obdarovancu podarite kolekcijo okrasnih brisač. Brisače so uporabne dolga leta in se jih ljudje navadijo. Če bo na njih vaš logotip in pa še kakšno lepo sporočilo, potem bo stranke vedno spominjala na vas, nenazadnje pa bo to odlična reklama, ki jo bodo videli še drugi ljudje.

Brisače

Danile brisače v izjemno lepi darilni embalaži so primerno darilo za pare in družine ob praznikih in posebnih priložnostih ter darilo ob vselitvi. Napolnite košaro z zvitimi kopalnimi brisačami, brisačami za roke in krpami za umivanje. Če želite dodati več dekoracije, zavežite trak okoli vsake zvite brisače, preden jo položite v košaro, nato pa zavežite trak okoli košare s pentljo spredaj. Za tematsko darilno košaro za brisače naredite dnevno košaro za plažo z brisačami za plažo in drugimi predmeti za plažo, kot so krema za sončenje in natikači. Takega darila bo vsak vesel in je izjemno inovativno ter uporabno.

Naredite torto iz brisač za poročno ali otroško prho tako, da zložite različne velikosti brisač in jih zavijete v trak. Za poročno prho izberite tri velikosti brisač (krpe za kopel, roke in umivanje) za tri različne nivoje torte. Brisače prepognite po dolžini in jih spnite skupaj z varnostnimi zatiči, da dobite dolgo vrsto brisač, ki jih boste zvili. Naredite tri vrste pripetih brisač; eno za vsako velikost. Najprej zvijte vrsto kopalnih brisač in jih pritrdite s trakom. Nato zvijte brisače za roke in jih položite na kopalne brisače. Postopek ponovite za pralne krpe in na torto iz brisače položite okrasno pentljo. Brisače z monogramom so odlično darilo za vselitev, obletnico, družinsko darilo ali poročno darilo. Na kopalnih brisačah in brisačah za roke naj bo izvezen priimek družine, začetnice osebe ali začetnice para. Za družine naj bo na vsaki brisači ena brisača z izvezenim imenom vsake osebe ali nekaj brisač z izvezenim priimkom družine. S tem darilom ste zadeli terno.

Rate this post