Časopis za vsak dan

Časopis je še vedno priljubljena oblika brane besede, čeprav ga v zadnjih letih oziroma desetletjih vse bolj uspešno nadomešča splet. Če bi radi brali časopis v fizični obliki in na spletu, potem obiščite spletno stran NaDlani.si, kjer boste našli veliko za vsak okus.

Časopis

V tem primeru gre namreč za tiskano in spletno izdajo časopisa, v katerem boste našli veliko zanimivih novičk iz vaše lokalne skupnosti, sosednje vasi, Slovenije in sveta, hkrati pa ta časopis nudi tudi obsežnejše članke o vsakovrstnih temah. Če vas zanimajo tematike, kot so gospodarstvo, kronika, kulinarika, vrt in dom, potovanja, zdravje, multimedija, avtomobilizem … , potem bo ta medij kot narejen za vas. Njegova prednost je v tem, da lahko novice, ki vas zanimajo, poiščete na spletu, obenem pa vam časopis, v katerem najdete res veliko zanimivega, vsak mesec brezplačno dostavijo na dom, kar je pripravno zlasti za tiste, ki nimajo ali ne uporabljajo interneta, pa tudi tiste, ki interneta nenazadnje ne potrebujejo ali pa ga ne znajo uporabljati. To so velikokrat kakšne starejše osebe, ki bi se le stežka priučile brskanja po spletu, ali pa želje po tem niti nimajo.

Kakor koli že, časopis, pa naj bo spletni ali tiskani, mora biti v sodobnem času dovolj zanimiv, da pritegne kar največje število bralcev. V poplavi medijev vseh vrst je lepo videti, da obstaja nekaj takega, kar zanima večji krog bralcev, tako mlajše kot starejše, čeprav moramo priznati, da je tiskani časopis še vedno tisti, ki ga najbrž raje berejo starejši. Pa ne le zato, ker ne bi znali brskati po spletu, ampak morda tudi zato, ker jim fizični medij morda predstavlja neke druge čase, v katerih so se imeli lepše kot zdaj … Upamo si trditi, da bo tovrstni medi ostal priljubljen še kar nekaj časa, saj se tudi vsaj del mladine zaveda, da je vseeno pametno ohraniti tiskano besedo.

Rate this post