Dišeče sveče iz naravnega čebeljega voska

Enega najlepših vonjev v vašem domu oddajajo prav dišeče sveče, ki so pogosto tudi obvezna oprema romantičnih večerov v dvoje. S svojo omamno aroma namreč napolnijo celoten prostor, izboljšajo razpoloženje in poskrbijo za popolno sprostitev. Če se počutite utrujene in napete, potem so dišeče sveče odličen način, da izboljšate atmosfero in svojemu telesu in duhu privoščite nekaj še kako potrebnega in zasluženega počitka. Najboljša izbira pa so zagotovo sveče iz naravnih materialov, ki imajo dokazano pozitivne učinke na vaše zdravje. Slednje vam ponujajo tudi pri enem najbolj poznanih ponudnikov medu in izdelkov iz njega, Medeni zaklad. Na voljo so vam najrazličnejši vonji in sveče za različne priložnosti, prav vsaka pa v sebi skriva prav poseben čar, ki vas bo popolnoma navdušil.

dišeče sveče

Naravne sveče prijazne zdravju

Glavna prednost naravnih dišečih sveč je nedvomno v njihovi blagodejni sestavi. Izdelane so namreč iz 100% čebeljega voska, njihov stenj pa je iz 100% bombaža. Zaradi tega so sveče varne tako za ljudi kot tudi za živali in naravo. Brez težav jih v svojem domu uporabljajo tudi asmatiki in osebe z občutljivimi dihali, saj propolis iz sveč celo čisti in dezinficira zrak.

Izbirate lahko med najrazličnejšimi vonji, od nežne sivke in vanilije, pa vse do prepoznavnega cimeta in osvežujoče pomaranče. Dišeče sveče so tako primerne za čisto vse dogodke, od večernih zabav do umirjenih vikend popoldnevov v družbi najdražjih. Brez težav si svečo prižgete po prihodu iz službe in se tako sprostite po napornem delavniku. Poleg omamnega vonja, ki vas bo brez dvoma prepričal, pa boste s pomočjo naravnih sveč naredili nekaj dobrega tudi za vaša dihala. Propolis ima namreč dokazano vrsto pozitivnih vplivov na zdravje sluznic in učinkovito zaščiti naše telo pred napadi različnih mikroorganizmov iz okolja. Vaša naloga je le, da izberete svoje najljubše naravne dišeče sveče in se popolnoma prepustite njihovemu vonju. Verjemite, očarani boste.

Rate this post