Dnevni horoskop vam razkrije vašo usodo

Tudi vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti, ali pa bi si radi razložili določene stvari iz preteklosti? Bi radi razumeli svoje delovanje ali pa si razjasnili, zakaj določeni ljudje tako negativno vplivajo na vas? Dnevni horoskop – klikni tukaj – vam sicer lahko razkrije le dogajanje za posamezen dan, na srečo pa obstajajo tudi letni, mesečni in tedenski horoskopi, ki vam vašo usodo razkrijejo za nekoliko daljši čas, veliko pa lahko izveste tudi o svoji osebnosti.

Horoskop je močno povezan s položajem Sonca v času vašega rojstva

dnevni horoskop
Tudi vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti, ali pa bi si radi razložili določene stvari iz preteklosti?

Glede na položaje in tranzicije planetov v našem sončnem sistemu ste na svoj dan rojstva »prejeli« edinstven nabor osebnostnih lastnosti, sam položaj Sonca v času rojstva pa določi vaše astrološko (torej sončno) znamenje. Vse to vpliva na vaše delovanje, pogled na svet, na to, v koga se boste zaljubili, s kom se boste razumeli in s kom ne boste našli skupnega jezika, kakšna bo vaša poslovna pot ipd. Če razumete svoje astrološko znamenje, boste poglobili zavedanje o sebi, astrološko znamenje vam lahko pomaga razumeti, zakaj se v določenih situacijah odzivate tako, kot se, zakaj vas določene stvari in/ali osebe razburijo, skratka razvijate razmišljanje o svoji osebnosti in tako lahko najdete prednosti in slabosti vašega delovanja. S temi podatki se nato lahko odločite, ali boste zavestno delali na tem, da svoje hibe kolikor toliko omilite ali pa ne.

Kaj vse izveste iz svojega astrološkega znamenja?

Vsak dnevni horoskop (ali pa mesečni, letni itd.) vsebuje več informacij o vašem znamenju, vsako astrološko poročilo pa vam ponuja veliko zanimivih informacij. Če oz. ko ga boste prebrali, boste najprej dobili kratek povzetek vašega astrološkega znamenja, dalje boste lahko prebirali o svojih vodstvenih sposobnostih in težnjah, izvedeli pa boste tudi o svojih poslovnih prednostih in šibkostih. Poročilo za horoskopska znamenja vsebuje tudi vaša romantična in partnerska nagnjenja, pa nekaj dejstev o tem, kako vaše znamenje vpliva na vaš spol in na splošno, kakšne bodo lastnosti otroka, rojenega v tem določenem znamenju. Poročilo je dobro večkrat prebrati, saj samo z enim (po možnosti površnim branjem) ne boste dobili celostnega vpogleda v svoje znamenje. Vedeti pa morate, da se pri pisanju horoskopov, pa naj bo to dnevni horoskop, letni, mesečni ali pa tedenski, upošteva zgolj sončevo znamenje v času rojstva in je torej to le en sloj vaše kompleksne osebnosti. Poleg tega ima veliko število ljudi enako astrološko znamenje, zato vsak del poročila ne nujno odraža vaše osebnosti in vašega življenja – osredotočite se na tiste dele, ki so za vas najbolj relevantni oz. resnični. Bodite pripravljeni tudi na to, da boste o svojem znamenju prebrali kaj, kar vas bo presenetilo, če ne celo šokiralo.

Ste se kdaj vprašali, zakaj se z nekaterimi ljudmi nikakor ne ujamete?

Kot že omenjeno vsako astrološko znamenje prinaša določene osebnostne in druge lastnosti ljudem. Nekatera znamenja se zato osebnostno zelo hitro ujamejo, spet druga pa se ne morejo niti videti. Morda do sedaj niste razumeli, zakaj s sodelavcem, sosedo, določenim sorodnikom itd. nikakor ne najdete skupnega jezika, a če boste prebrali horoskopsko poročilo, ali pa le dnevni horoskop, vam bo kmalu vse jasno. Astrološko znamenje vam namreč lahko razkrije, zakaj se z neko osebo ujamete že v nekaj sekundah oz. zakaj se z drugimi (kljub velikemu trudu in dobri volji) ne.

dnevni horoskop
Glede na položaje in tranzicije planetov v našem sončnem sistemu ste na svoj dan rojstva »prejeli« edinstven nabor osebnostnih lastnosti, sam položaj Sonca v času rojstva pa določi vaše astrološko (torej sončno) znamenje.

Kaj vse mi lahko pove dnevni horoskop?

Dnevni ali pa katerikoli drugi horoskop vam lahko odgovori na veliko različnih vprašanj. Najpogosteje boste v njih izvedeli, kakšne spremembe se vam obetajo na ljubezenskem področju – morda se obeta nova ljubezen, so na vidiku temni oblaki itd. Prebirali boste lahko tudi o dinamiki na finančnem področju, torej ali bo neko obdobje za vas uspešno in lahko na veliko investirate, ali pa je bolje počakati, saj razmere za vas niso najbolj ugodne. Seveda ne bodo manjkali niti podatki o tem, kaj se bo zgodilo z vašim zdravjem. Večina horoskopov vsebuje te teme, če pa pokličete astrologe oz. vedeževalce, jih lahko povprašate karkoli vas pač zanima. Sprašujete lahko o preteklosti, npr. zakaj se je nekaj zgodilo, ali pa o prihodnosti, denimo, kaj se bo zgodilo čez x let, če sedaj storite y stvar. Pri pogovorih z vedeževalci praktično ni omejitev.

Naj vam razkrijemo še, kako nastane dnevni horoskop

Astrolog mora najprej skrbno preučiti položaj Sonca, Lune in planetov glede na obdobje vašega astrološkega znamenja, nato pa uporabi tabelo, s katero ustvari karto, ki razkrije teme in energije na vesoljnem prizorišču. S pomočjo karte se lahko osredotoči oz. poglobi v določene teme, denimo v ljubezen, finance, počutje, odnose itd. Na podlagi tega lahko napiše dnevni, tedenski, mesečni ali pa letni horoskop.

Dnevni horoskop oz. katerikoli horoskop vam torej lahko napove usode, pomaga vam razumeti oz. osmisliti vaše delovanje, razkrije pa tudi, zakaj se z določenimi ljudmi ne morete ujeti. Horoskopsko znamenje se določi glede na položaj planetov v času vašega rojstva, s tem pa »dobite« določene osebnostne lastnosti ipd.

Rate this post