Dnevni horoskop za vsa znamenja za torek, 15.9.2020

Preberite si dnevni horoskop za svoje nebesno znamenje, ravno tako, pa ne pozabite prebrati tudi dnevni horoskop na strani Tomaž Gorec, izvedeli boste, kaj je za vas zapisano v zvezdah. Današnji dan bo postregel s kar nekaj dogajanja na področju osebnih odnosov. Zavedeli se boste pomena druženja in ohranjanja medosebnih stikov. Dnevni horoskop bo odgovoril na vaša vprašanja v zvezi s financami, kjer bodite danes še posebej previdni. Ne pozabite tudi nase – v opisu pri vašem znamenju boste dobili namige, kako ravnati, če ne veste točno, kaj si želite. Ne pozabite, da morate sami poskrbeti za to, da se boste dobro počutili v svoji koži.

Dnevni horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Danes si vzemite čas zase in pozabite na skrbi, ki so vas mučile pretekle dni. To vam bo dobro delo, tudi partner bo opazil razliko, saj se boste znebili nenehnega nerganja in pritoževanja. Pazite le pri financah, saj lahko impulzivne odločitve ogrozijo vaše dolgoročne načrte, česar si v tem trenutku vsekakor ne želite.

Dnevni horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vaše premišljene odločitve tokrat partnerju ne bodo po godu in očital vam bo predvidljivost, ne spontanost in zapetost. Dnevni horoskop pravi, da premislite o svojih dejanjih in v življenje vnesite več akcije, sicer se vam ne bo dobro pisalo. Lepo vreme izkoristite za druženje v naravi in razgibajte svoje nekoliko okorelo telo, saj boste takoj dobili več energije.

Dnevni horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Sicer povsem nedolžna laž, ki ste si jo privoščili, da bi prikrili storjeno napako, se vam bo danes maščevala, saj vas bo sodelavec zalotil in o tem poročal nadrejenemu. Tokrat nikar ne napletajte zgodbic, temveč priznajte napako, sicer se boste še bolj zapletli. Danes ni dan za sklepanje novih dogovorov, saj lahko povzročijo več škode kot koristi.

Dnevni horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Danes se boste zbudili v pričakovanju srečanja, za katerega ste se dogovorili z bližnjo osebo, a vaši upi se bodo razblinili, ko bo ta nepričakovano preklicala dogovor. To bo negativno vplivalo na vašo psiho, zato se nikar ne predajte samo pomilovanju. Skuhajte si okusen obrok, kar vam bo vsaj za nekaj časa zaposlilo misli.

Dnevni horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Mogočna levja narava vam bo danes prišla prav pri reševanju problema na delovnem mestu, za kar se boste še posebej potrudili. Če ste samski, svojo pozornost usmerite v osebo s podobnimi interesi, ki vam bo prekrižala pot – to je lahko začetek nečesa prav zanimivega. Dnevni horoskop vas opozarja le, da ob tem ne pozabite na svoje življenjske prioritete.

Dnevni horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Danes vam bo zagodlo zdravje, saj se bo nekaj dni trajajoč prehlad še okrepil in nemočni boste obležali v postelji. Naj vas to ne spravi iz tira ampak poskrbite, da se pozdravite, saj boste le tako lahko nadaljevali z  izpolnjevanjem zastavljenih ciljev. Na službenem področju se vam obetajo spremembe in skušajte jih izkoristiti sebi v prid.

 Dnevni horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Vaše družabno življenje že nekaj časa stagnira, danes je pravi dan da se s prijatelji odpravite novim dogodivščinam naproti ali pa si vsaj privoščite kavo s sodelavko oz. sodelavcem. Pretekli meseci vam niso bili naklonjeni, zato se boste danes nekoliko bolj sprostili in ugotovili, kako ste pogrešali ta brezskrben občutek.

Dnevni horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Nekdo vam bo zavidal vašo hitro vzpenjajočo se kariero in skušal delovati proti vam. Bodite pametnejši od njega in se ne pustite zmesti. Vestno opravljajte svoje delo, kar ga bo še bolj razjezilo. A raje kot s tem se ukvarjajte s simpatijo, ki vam že dalj časa meša glavo – ne bojte se storiti prvega koraka.

Dnevni horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Pot vam bo danes prekrižal bivši partner in spomnili se boste preteklosti. Dnevni horoskop pravi, da je skrajni čas, da se premaknete naprej, saj vas že za vogalom čakajo nove priložnosti. Razmislite o svojih ciljih ter začnite delovati v tej smeri. Svoj prosti čas zapolnite s hobijem, ki vam je pri srcu, in pozabili boste na negativne izkušnje.

Dnevni horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

S partnerjem si bosta privoščila večer samo zase in vajino razmerje bo ponovno vzcvetelo, kar vas bo navdalo z novo energijo. Zavedeli se boste, da je vse odnose treba vzdrževati, saj le tako rastejo, zato nekaj časa posvetite svojim bližnjim. Bodite pazljivi z denarjem in počakajte na pravi trenutek za nakup tega, kaj si dalj časa želite.

Dnevni horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Vaša kronična bolezen se bo spet poslabšala in obisk zdravnika bo skorajda neizogiben. Naj bo to opozorilo, da morate bolj paziti na prehrano in v vsakdan vključiti več gibanja. Prijatelj vam bo predlagal skupne treninge in to bo odlična priložnost, da storite nekaj dobrega za svoje fizično in psihično zdravje.

Dnevni horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Zdelo se vam bo, da so vas vsi pustili na cedilu. Pogrešali boste družinska srečanja iz mladosti, ko je vse izgledalo tako preprosto, zdaj pa ste prepuščeni sami sebi. Nikar se ne prepustite negativizmu temveč večer preživite tako, da vam bo vlil nekaj prepotrebne samozavesti. Ni vse tako črno, kot izgleda na prvi pogled.

Rate this post