Kaj je EFT tehnika, oziroma tapkanje

Eft, oziroma tako imenovano tapkanje, je tehnika, ki pomaga pri raznih težavah, kot so na primer alergije, odlašanje, osamljenost, depresija, hujšanje, fobija, finance, tesnoba, krivda, ljubosumje, javno nastopanje, bolečine, čakre in še bi lahko naštevali. Torej ta eft tehnika je zelo priporočljiva, če se na splošno soočate s kakršno koli težavo. Bolj podrobneje kaj je to si lahko preberete na kakšni spletni strani, malo pa bomo o tem povedali še v nadaljevanju.

eft

Vedno več ljudi v Sloveniji se odloča za eft tehniko, saj so v duševnih stiskah. Ena izmed najbolj aktivnih je depresija. Ta lahko pride do človeka na več načinov kot je na primer smrt bližnje osebe, slaba samozavest, posmehovanje sovrstnikov in tako naprej. Da se depresija ne poveča in si zaradi tega kdo kaj ne naredi je potrebno čim hitreje poiskati pomoč in se soočati s problemi z nekom, ki nam bo rade volje pomagal. To je lahko psihiater, družinski član, prijatelj ali pa kdo drug. V ničemer nismo sami, vedno imamo nekoga, ki nam bo bil pripravljen pomagati v vseh trenutki, tako kot bomo mi bili pripravljeni za njih. Depresija se ne opravi vedno le z antidepresivi in tableti, zato je namenjena terapija eft, ki pokaže bolj ustrezne rezultate v kratkem času.

Sedaj mogoče malo bolje razumete eft terapijo, oziroma tapkanje. Med samo terapijo se razmišlja o teh negativnih občutkih in mislih. Električna naprava med tem časom zapisuje električne parametre srca, oziroma možganov in s simulacijo akupunkturnih točk izvaja tapkanje na individualne točke. Tako eft terapijo si lahko zagotovite pri podjetju EFT pomoč, in jih za dodatna vprašanja kontaktirajte, saj vam bodo rade volje pomagali in rešili vse probleme, s katerimi se soočate. Lahko jih obiščete tudi osebno, vendar se morate pred tem najaviti za obisk, da ne bo prišlo do zapletov. Vsako težavo se da rešiti z dobro pomočjo.

Rate this post