Sodobni in kakovostni električni mopedi so boljši od ostalih vozil

Električni mopedi so sodobna izbira za poceni in varno ter udobno vožnjo na ekološki način, izberete pa lahko sovjega na tej spletni strani ter si preberete več na www.tromox.net, kaj vse omogočajo različni električni mopedi, ki postajajo vse bolj priljubljeni kot način prevoza. Z nizkimi stroški polnjenja in skoraj brez vzdrževanja so priročni in brez težav za premikanje po mestu tudi, če je gost promet. Mopedi so tudi idealni za dostavna podjetja, trgovine z živili in dnevne migrante v službo ali šolo.

 električni mopedi

Električni mopedi so hitro rastoči trg in postajajo še posebej pomembni zaradi pogovorov o podnebnih spremembah in o tem, kaj lahko storimo, da pomagamo planetu. Glede na to se zdi, da je povečano število proizvajalcev, ki načrtujejo to super udobno in varčno ter čisto vozilo. Izbirajte med električnimi mopedi, ki dosegajo hitrosti od 28 do 45 km/h. Vsem pa lahko odstranite baterijo. Električni mopedi so dovoljeni za uporabo na cestah in ulicah za odrasle in so enakovredni 50-kubičnim mopedom in 125-kubičnim kolesom ter hitrejši kot bencinski mopedi.

Električni mopedi MINO so inovativna vozila podjetja Tromox iz Kitajske. Podjetje se posveča visokokakovostnim inteligentnim električnim motociklom. MINO so zasnovali v sodelovanju z italijanskim oblikovalskim podjetjem in je oblikovan tako, da ga je mogoče enostavno prilagoditi. Ta lep in kakovosten moped ima zamenljivo litijevo baterijo z zmogljivostjo 38 Ah, ki jo je izdelal Panasonic, katera omogoča vozni domet do 118 km. Dolžina vožnje je seveda odvisna od terena in dinamike vaše vožnje ter terena. Baterija je visokokakovostna.

Ta moped ima močan 2.5-vatni elektromotor z navorom 110 Nm za največjo hitrost 60 km / h. Moped ima okvir iz ogljikovega jekla vrhunske kakovosti, aluminijaste dele, visoko učinkovite 180-milimetrske kolutne zavore in je opremljen z več kot 20 senzorji, ki spremljajo stanje vozila. Je lahek in enostaven za uporabo za vse voznike ter ima digitalno armaturno ploščo. Izberite model, ki vam najbolj ustreza in dobili ga boste na dom.

Rate this post