Hoteli Kranj – moderno udobje v srcu narave

Hotel Brdo je oaza narave in udobja, ki se nahaja na posestvu Brdo, ki se ponaša s čudovitim in neokrnjenim okoljem. Več si lahko preberete na naslovu: https://brdo.si/objekti/elegans-hotel-brdo/. Geografsko ga lahko uvrstimo v kategorijo hoteli Kranj. Imenuje se po modrem kresničarju, simbolu čistega okolja, ki živi na posestvu. Hotel ponuja 123 sob, ki so opremljene s sodobnim pohištvom in ponuja pogled na neokrnjeno naravo. Ponaša se s ponudbo, ki je domača, lokalna in ekološka, ki temelji na sodelovanju z okoliškimi kmetijami in lastnimi, hišnimi proizvodi. Hotel je odlična izbira za vse tiste, ki želijo uživati v naravi in bivanju na najvišji ravni.

Hoteli Kranj

Kranj je lepo zgodovinsko mesto, ki se nahaja na skalnatem vrhu nad rekama Savo in Kokro. Spomin na njegovo dolgo zgodovino se kaže v arheoloških najdbah, staro mestno jedro in obzidje ter obrambnih stolpih. Med glavnimi znamenitostmi Kranja izstopajo Prešernov grob v Prešernovem gaju, Prešernov spominski muzej in Prešernovo gledališče z spomenikom dr. Franceta Prešerna. V samem srcu mesta se lahko obiskovalci sprehodijo po Mestni hiši, kjer je stalno na ogled arheološka razstava “Železna nit”. Ogledate si lahko tudi Pavšlarjevo hišo, ki je odličen primer bogate meščanske stavbe iz 16. stoletja. Hiša je znana po enem izmed najlepših renesančnih arkadnih hodnikov v Sloveniji. Grad Khislstein pa predstavlja utrdbeno področje od antičnega obdobja do zgodnjega srednjega veka.

Najboljši hoteli Kranj ne bi bili popolni brez Elegans hotela Brd, ki se nahaja ob vhodu na posestvo Brdo in ponuja visokokakovostne storitve, skrbno osebje in gostinsko ponudbo, ki je primerna za poslovneže. Hotel organizira konference, seminarje, poslovne sestanke, formalne večerje in druge praznike. Sobe so bile prenovljene in opremljene s posteljami za alergike in astmatike vrhunske kakovosti, ki zagotavljajo dober spanec. Vse sobe vključujejo WiFi in kabelski internet. Restavracija hotela lahko sprejme do 250 gostov v klimatiziranih prostorih, za manjše skupine pa lahko uredi intimnejše vzdušje. Klavir v osrednjem delu restavracije poudarja njeno prefinjenost.

Rate this post