Išias se lahko zdravi z izdelki iz smrekove smole

Išias lahko doleti vsakega, pomembno pa je, da vemo, kako si lahko lajšamo bolečine. Preberite, kako si pomagati v primeru išiasa in se hitro ter učinkovito znebite bolečin.

Vzrok za išias je najpogosteje draženje ishiadičnega živca, kar se izraža z bolečinami v nogah. Bolečine se sicer začnejo v ledvenem predelu hrbtenice, potem pa se preko zadnjice širijo vse do stopal, možno je tudi mravljinčenje v nogah, začasna oslabelost mišic ali opotekanje. Značilnost išiasa je, da se običajno prizadene le eno nogo, le redko obe, poleg tega pa se stanje poslabša ob določenih gibih, ob kašljanju in podobno. »Krivec« za nastanek išiasa je najpogosteje hernija medvretenčne ploščice. Te so narejene iz hrustanca in so namenjene temu, da blažijo tresljaje medvretenčnih prostorih. Ker pa je hrbtenica zelo obremenjena, se z leti ploščice v spodnjem delu hrbtenice začno sesedati. Išias pa se lahko pojavi tudi zaradi zožitve hrbtenjačnega kanala, zdrsa vretenc naprej, tumorja na hrbtenici ali zaradi poškodb in infekcij na hrbtenici. Pomembno je, da veste, da se da težave, povezane z išiasom, hitro in učinkovito pozdraviti in to tudi s povsem naravnimi zdravili. Izdelki iz smrekove smole so npr. odlično naravno zdravilo, ki dokazano pomagajo pri težavah z išiasom kot tudi z ostalimi problemi, denimo raznimi praskami, odrgninami, bolečinami v kolku in podobno. Smrekova smola že dolgo slovi po svojih blagodejnih učinkih na človeško telo, v takšni ali drugačni medicini so jo uporabljali že daleč v preteklosti, torej ni razloga, da je za zdravljenje svojih težav ne bi uporabili tudi vi. Na voljo so vam tako različna mazila kot tudi kapsule in kapljice, tako da lahko smrekovo smolo uporablja prav vsak.

išias
Išias se začne z bolečinami v ledvenem delu hrbtenice.

Težave z išiasom lahko doletijo kogarkoli, pomembno pa je, da veste, da se jih da relativno hitro in učinkovito pozdraviti. Pomagate si lahko z naravnimi zdravili, kot so denimo izdelki iz smrekove smole. Nikar ne odlašajte, temveč poskusite še danes.

Rate this post