Izbira sedežne

V našem domu je sedežna garnitura nepogrešljiv kos pohištva, ne glede na to ali ga uporabljajo le družinski člani ali pa je namenjen našim gostom. Zato je nujno, da pred  nakupom premislimo, da je izbira sedežne pametna. Premislite o velikosti sedežne, barvi in materialu, pomembna pa je tudi oblika. Premislite tudi o ostalih karakteristikah, ki vas bodo privedle do popolne sedežne garniture, ki vam bo služila še mnogo let.

sedežne
Sedežne garniture Šulc gredo v korak s časom in vam ponujajo najbolj moderne in udobne garniture za vas. Namreč narejene so iz izjemno kvalitetnih materialov. Lahko naročite sedežno garnituro po vašem osebnem okusu, merah in željah, torej kot bi jo izdelali sami. Tako pa skrajšate čas iskanja sedežnih garnitur po več trgovinah. Načrt sestavite sami, jim sporočite in vaša sedežna garnitura bo kmalu pri vas doma.

Kakšna sedežna garnitura je najbolj primerna za naš domač prostor?

Če doma ponavadi na sedežni samo sedite in se tako družite, naj bo elegantna garniture ki ima sedišče in udoben naslon, lahko pa še dodate samostojne kose kot so tabureji in počivalniki. Ali imate problem in nimate dovolj prostora za kotno sedežno garnituro? No potem pa se lahko odločite za trosed s stranskim podaljškom, ki bo še vedno dovolj prostoren za poležavanje in prav tako udoben.
Morda vašo sedežno garnituro uporabljate, kot ležišče in prenočišče za vaše goste?

Če je temu tako, potem priporočam, da si izberete dovolj široko ali pa raztegljivo ležišče, ki ima možnost za nanos posteljnine in blazine. Take sedežne so ne le udobna, temveč privlačna na pogled in še funkcionalna.

Ne glede na namen in ceno pazite ,da se vaša višina naslonjala sklada z višino oken, če je sedežna postavljena ob oknu. Sami pa najbolj vem kakšna trdota nam najbolj ustreza, enim mehka, enim trda.  Skratka vse je odvisno od vašega osebnega okusa in preference.