Jerihonska roža

Bi radi malo popestrili vaše stanovanje, pa nimate prave ideje. Če imate radi cvetlice ali zelene lončnice, sploh ni kaj več za razmišljati. Roža, cvet zna še kako popestriti prostor v vašem stanovanju. Jerihonska roža vam bi mogoče popestrila prostor ter vam prinesla simbol sreče in ljubezni.

jerihonska roža

Mogoče še niste nikoli slišali za jerihonsko rožo, nič zato saj ni tako znana, kot mogoče kakšna druga roža. Vedno se odločamo za ene te iste svari, nikoli pa ne razmišljamo, da bi mogoče nekaj imeli, ki nimajo vsi. Tako je tudi jerihonska roža, te rože ne pozna vsak, tako je tudi ni na vsaki polici v trgovini oziroma cvetličarni. Jerihonska roža je še kako dobra za tiste, ki mogoče pozabijo, da morajo rože zalivat. Saj lahko preživi brez vode 50 let. Sploh ne rabite skrbeti, da se vam bo posušila v enem mesecu, ker ste jo pozabili zalivati. Je pa res, da ko jo pustite brez vode, se roža posuši in zapre. Ne, ne bo vam umrla ne je takrat odstranit. Roža še je vedno živa, ko jo boste spet zalili, takrat bo spet zaživela, postala zelena in se odprla. Zelo edinstvena in zanimiva roža, ki ne rabite preveč skrbeti za njo.

Ko boste jerihonsko rožo kupili jo boste dobili v suhem stanju. V podstavek nalijete malo vode in jerihonska roža bo oživela. Če se vam bolj dopade v živem stanju z vodo, jo počasi zalivajte, če pa bi radi raje suho rožo pa jo pustite brez vode. Legenda o tej prekrasni roži pa tudi pravi, da jo postavite v spalnico, če bi radi da poživi vašo ljubezen in čustva. Če pa je povezano kaj z denarjem ali delom, takrat pa je primeren prostor pisarna ali dnevni prostor. Mogoče je kaj resnice v tem, poiščite jerihonsko rožo in poskusite.

Rate this post