Kje najti kakovostnega mizarja za pohištvo po meri?

Če ste ravno v fazi, ko razmišljate o nakupu novega pohištva, potem boste lahko na spletu našli kar nekaj izbire, saj je ponudba na področju pohištva zares zelo široka, toda verjamemo, da boste najbolj zadovoljni le v primeru, če se boste odločili za pohištvo, ki bo izdelano po naročilu. Spletna stran www.pohistvopomeri.com za iskanje mizarjev je odličen kraj, kjer lahko začnete z iskanjem najbolj primernega mizarja za vas. Verjamemo, da boste na tej spletni strani lahko dobili kar nekaj dobrih ponudb, ki vam bodo nekoliko razširile sliko o tem, koliko denarja bo potrebno odšteti za pohištvo, ki ga boste naročili po meri.

pohištvo po meri

Zakaj je pametno izbrati pohištvo, izdelano po naročilu?

Če imate doma kakšne “čudne” dimenzije vašega prostora, bo najbolje, da se odločite za kose pohištva, ki so izdelani po naročilu, kajti le tako boste lahko izkoristili vsak košček vašega stanovanja. Ker je večina mizarjev v Sloveniji zelo dobro izurjenih, vam bodo zagotovo lahko pomagali pri iskanju idej, kaj neki bi bilo za vas najboljše. Če se torej odločite za pohištvo po meri je glavna prednost predvsem ta, da boste dobili kakovostno pohištvo, ki bo ostalo v dobri “formi” kar nekaj let, prav tako pa boste z odločitvijo za takšno vrsto pohištvo dobili tudi zelo dobrega svetovalca v obliki vašega mizarja, ki je verjetno zelo izkušenj in ima veliko idej, ki vam lahko pridejo prav, ko opremljate vaše stanovanje.

Koliko stane pohištvo, ki je izdelano po naročilu?

Če imate malo denarja, ki ga planirate nameniti za vaše novo pohištvo, potem bo verjetno bolje, da se odločite za pohištvo, ki je že izdelano, kajti pohištvo, ki je narejeno po meri je bistveno dražje. No, morda ne ravno “bistveno” dražje, vsekakor pa bo zanj potrebno odšteti kar nekaj več denarja, kot pa za pohištvo, ki je bilo izdelano v proizvodnji. Cene bi lahko rekli, da so nekako 20-30% dražje. Pomembno je, da pridobite ponudbe s strani čim večjega števila mizarjev, saj se cene med posameznimi mizarji precej razlikujejo. Tisti najbolj kakovostni so seveda precej bolj dragi, toda to še ne pomeni, da njihovo pohištvo nima take vrednosti. Vsekakor je pohištvo, ki je bilo izdelano izpod rok kakovostnega in izkušenega mizarja bistveno boljše od tistega, ki ga je izdelal nekdo, ki se šele dobro uči tega posla.

Komu priporočamo pohištvo po meri?

Praktično vsem. Pohištvo po meri svetujemo vsem, ki imajo nekoliko bolj problematične dimenzije stanovanja, da bodo le to lahko čim bolje izkoristili. Če imate že tako malo prostora, je seveda težko izkoristiti vsak košček, vsekakor pa je prav vsak del stanovanja pomemben v takem primeru, zato je prav, da se potrudite in najamete mizarja, ki vam bo pomagal, da vaš prostor izkoristite tako, kot se spodobi. Pohištvo po meri svetujemo tudi vsem, ki imajo kakšne posebne želje glede tega, kako neki bi radi, da njihovo pohištvo izgleda. Če boste najeli mizarja, ki ima dobro umetniško žilico, se lahko nadejate, da bo vaše novo pohištvo zares nekaj posebnega. Če boste dobili pohištvo, ki vam bo zares izjemno všeč, boste na takšen način poskrbeli, da boste bistveno bolj zadovoljni z njim in to je vsekakor nekaj, kar je vredno nekaj Evrov več – kajne?

Rate this post