Kombi dostava je še vedno najhitrejša in najcenejša

Kombi dostava je še vedno izjemno hitra dostava do vrat. Gre za najhitrejši način dostave robe, ki je v majhnih količinah, kot so na primer posamezni paketi za naročnike neglede na lokacijo pri nas. Pa vendar je najcenejša ter najbolj ekološka kombi dostava, ker se naenkrat na določenem območju razvozijo vsi paketi, stranke pa udobno počakajo doma ali v pisarni, da dobijo naročeno robo. Dostav je nekaj vrst in tudi nekaj ponudnikov je na terenu, od katerih so nekateri zelo zanesljivi, drugi pa manj.

kombi dostava

Kombi dostava je lahko delna, torej da se več strankam pelje več robe in vsaka stranka zakupi nekaj kombija ali pa se celoten kombi zakupi za eno stranko, ki morda potrebuje prevoz robe na drugo lokacijo ali pa na primer za selitev. V vseh primerih se da dogovoriti in tudi cena se primerno temu prilagaja. S kombijem peljete dosti več, kot če bi zadeve vozili z avtom in je to bolj ekološko.

Kombi dostava tako naenkrat pelje več robe in ni treba večkrat voziti robo sem ter tja, zaradi česar se porabi manj goriva in se tudi manj onesnaži narava. Kombi dostava je tudi primerna za vse vrste cest in tudi za oddaljene kraje, kamor tovornjak ne more in ni smiselno peljati zgolj en paket s tovornjakom, ker bi to bila velika izguba. Na najbolj oddaljene kraje se paketi vozijo tudi z avtomobili, ki so še bolj okretni in tudi dovolj veliki za majhne količine robe.

Da bi si zagotovili prevoz s kombijem, je treba kakšen dan prej poklicati in naročiti dostavo, da se logistično razporedijo prevozniki in vam res učinkovito pomagajo, kar potrebujete tisti trenutek. Ta dostava je zelo hitra in poceni ter primerna za večje razdalje med majhnimi kraji, česar pa je pri nas kar veliko, ker so zaselki zelo razpršeni in je poseljenost dokaj redka.

Rate this post