Kvalitetni sodni prevodi

Podjetje Lex Tra – www.sodni-tolmac.si vam na voljo ponuja pravne prevode, na voljo pa so vam tudi sodni prevodi. Sodno overjeni prevodi pa predstavljajo veliko večino njihovega dela in tam zaposleni vztrajajo na najvišje možni ravni skrbnosti, se pa tudi zavedajo, da jim lahko že samo najmanjša napak povzroči velik kup problemov in ostalih nevšečnosti.

sodni prevodi

Kaj točno pa sploh so sodni prevodi? To so sodno overjeni prevodi, ki so v nasprotju z navadnim uradni in so veljavni tudi v tujini, kar pa vam bo omogočilo, da boste tega uporabljali enako kot izvirnik. Sodni prevodi pa lahko nastanejo samo izpod rok sodnega tolmača, katerega so zato delo imenovala ministrstva za pravosodje v Republiki Sloveniji. Ti sodni prevodi se po tem, ko so ti končali z vrvico vežejo z izvirnikom, to pa nam zagotovi, da se sodni prevod in pa seveda tudi izvirnik ne ločita in tako posledično ne izgubita. Sodne prevode torej opravi sodni tolmač, ta pa bo novo nastal prevod opremil tudi s svojim žigom, svojo izjavo in pa seveda tudi s svojim podpisom, z vsem tem,pa vam bom ta jamčil, da se sodni prevod popolnoma ujema z izvirnikom in da je zanj tako tudi civilnopravno odgovoren.

Torej kok smo že omenili, sodno overjeni prevodi vsekakor predstavljajo veliko večino njihovega dela. Zaposleni pri podjetju Lex Tra pa vam tudi zagotavljajo, da ti vztrajajo na samo najvišji ravni skrbnosti, saj se ti zavedajo, da vam in tudi njem že ena zelo majhna nevšečnost torej težavica povzroči kopico drugih. Podjetje Lex Tra redno sodeluje s kar devetimi sodnimi tolmači, ki so poleg tudi univerzitetni diplomirani pravniki iz Slovenije, vsi ti pa so se tudi šolali, ali pa so živeli oziroma delali v ZDA, Nemčiji, Veliki Britaniji ali pa v republiki nekdanje Jugoslavije.

Torej če ste oseba, ki išče nekoga da jim opravi sodni prevod, potem se obrnite na podjetje Lex Tra, saj so njihovi sodni prevodi zares najvišje kakovosti.

Rate this post