Lektoriranje – cena sorazmerna s kakovostjo in hitrostjo opravljene storitve

Iščete primernega slovenskega ponudnika lektoriranja besedil na spletu in vam noben ne ustreza, potem preverite na: https://www.digitpen.com/lektoriranje/cenik-lektoriranja, kjer vas bodo hitrost, cena in kakovost lekture prepričale. Za začetek pa poglejmo, kaj pravzaprav je lektoriranje in kaj vse zajema. Lektoriranje (cena) besedil je preprosto preverjanje pravopisne, slovnične in po potrebi tudi stilne korektnosti besedila. Lektorji pri podjetju DigitPen so diplomirani slovenisti z večletnimi izkušnjami, kar pomeni, da imajo izostren čut za jezik ter vseskozi dopolnjujejo svoje znanje. Samo lektoriranje besedil zahteva natančno poznavanje slovničnih in pravopisnih pravil, visoko koncentracijo, zbrano branje ter dober občutek za jezik, saj lektor ne poskrbi le za manjkajoče vejice, temveč tudi za estetiko izražanja in umestitev besedila v najboljši možen kontekst.

lektoriranje cena

Zakaj lektoriranje (cena)?

Zato, ker se je treba tudi v vsakdanjem življenju zavedati pomembnosti pravilnega in ustreznega pisnega izražanja. Vsi vemo, da se nam kaj hitro zgodi, da med branjem opazimo slabo lektorirano (ali celo nelektorirano) javno objavljeno besedilo. Zavedajte se, da slovnično in stilno ustrezen prispevek predstavi vaše podjetje ali izdelek veliko bolj pozitivno kot neustrezen. Ustrezno lektorirana diplomska, magistrska ali doktorska naloga pa pomeni korak k večji samozavesti pri predstavljanju končnega izdelka na fakulteti in dobro popotnico pri iskanju prve službe. Pri DigitPenu lektorirajo različna besedila od diplomskih, magistrskih, doktorskih nalog, spletnih strani, knjig, časopisov in tudi revij. Lektoriranje – cena pa je odvisna od več stvari, ki so predstavljene v nadaljevanju.

Lektoriranje – cena je zelo pomembna

Pri samem lektoriranju ni pomembno samo to, da je lektor opravil kakovostno lekturo, ampak je pomembna tudi cena storitve. V podjetju DigitPen se tudi pri ceni skušajo strankam približati na način, da je cena sorazmerna kakovostno izdelani lekturi. Zato ponudijo cenovno ugodne rešitve, ki lektorju vseeno omogočajo dostojno plačilo za kakovostno opravljeno lekturo. Sicer pa je sama cena lekture odvisna od vrste besedila in omejen čas, v katerem je potrebno besedilo pregledati in urediti. Vedno in v vsakem primeru pa vam zagotavljajo hitro, ugodno in kakovostno lektoriranje.

lektoriranje cena

Kakovostno lektoriranje – cena storitev

Podjetje DigitPen omogoča lektoriranje v slovenskem jeziku, cenik pa so prilagodili glede na težavnostno stopnjo besedila. Na primer za pravopisno, slovnično in stilno lekturo diplomske naloge boste odšteli od 1,4 do 1,5 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov). Pri zahtevnejši stilni lekturi na primer diplomskega dela boste odšteli 2,5 € na lektorsko stran. V primeru, ko se vam zelo mudi pa omogočajo tudi hitro prednostno lekturo diplomske naloge, delo opravljajo tudi preko vikenda a takrat je lektoriranje – cena temu tudi prilagojena. Lektoriranje – cena za preostala splošna besedila pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Diplomske naloge: lektoriranje – cena je prilagojena študentom

Najugodnejšo ceno lektoriranja nudijo za diplomske naloge, saj se zavedajo, da študentje nimajo neomejenega denarja, lektura njihovega zaključnega dela pa je obvezna in hkrati zelo pomembna. Da bi študentom olajšali zaključek študija in da bi bili čim manj pod stresom, so v podjetju DigitPen oblikovali ugodne cene lektoriranja diplomskih nalog, ob tem pa ponujajo tudi možnost prevoda povzetka in tehničnega oblikovanja. Tako lahko študentje hitro in zelo ugodno uredijo vse na enem mestu. Zato ne odlašajte in pošljite podjetju DigitPen povpraševanje, ki naj vsebuje vse pomembne informacije (kakšno besedilo imate za lektorirati, njegovo dolžino, do kdaj bi potrebovali pregled in ureditev besedila itd.). Potem pa vam bodo iz podjetja poslali neobvezujočo ponudbo in če vam odgovarja, jo sprejmete ter se odgovorite za lekturo. Zagotavljamo vam, da bodo kakovostno in v dogovorjenem času opravili svoje delo. Lektoriranje – cena pa bo zagotovo ugodna oz. takšna, kot ste se pred samim lektoriranjem dogovorili. Zato ne odlašajte in še danes kontaktirajte podjetje DigitPen ter se dogovorite za hitro, kakovostno in cenovno zelo ugodno lektoriranje.

Rate this post