Ležišča nja bodo udobna, trdna in slovenska

Ležišča so lahko različna, ker pa prespimo tretjino svojega življenja zato, da bi si obnovili celice in energijo, je nujno, da so ta ležišča zelo udobna ter zdrava. Počitek je nujno potreben, če sete neprespani ami veste, da postanete nervozni, ne skoncentrirani, razdražljivi, zebe vas in lahko ste tarča različnih virusov ter bakterij. Slovensko ležišče je narejeno iz 100 % naravnih materialov, zato da omogoča zdravo in dobro spanje.

ležišča

Postelja je najpomembnejši hišni pripomoček sodobnega človeka, ker v tem stresnem svetu še toliko bolj potrebujemo spanje, kot kdaj koli prej. Med spanjem se mišice sprostijo in se živčevje spet postavi v svojo normalno delovanje. Me spanjem se obnovijo celice in DNK, za kar pa potrebujemo res dobra in kvalitetna ležišča, pa ne samo v spalnici, tudi če imamo kakšen kotiček doma ali v podjetju, kjer se počiva čez dan.

Poznamo različne vrste ležišč, ki so lahko zelo nekvalitetna, so iz umetnih snovi, ki na nas še bolj slabo vplivajo, saj vdihujemo, nekaj kar ne bi smelo iti v naše telo, poleg tega se nabirajo še pršice, ki tudi niso prijazne našemu zdravju. Ležišča morajo nujno biti dovolj trda, da se hrbtenica ne ukrivlja nepravilno, kar pomeni, da nas potem zjutraj boli križ, da zastaja kri in je telo nepripravljeno. Lahko nas tudi boli vrat, zaspijo roke ali roge in imamo težave s kolki.

Ležišča so tako zelo pomemben kos pohištva, da jih moramo res skrbno izbrati. Najbolje je, da jih več preizkusite že kar v trgovini sami in se hkrati posvetujete s strokovnjaki. Ne zaupajte trgovcem, ki niso strokovnjaki, raje izberite proizvajalca s slovenskega trga, ki ima tudi proizvodnjo iz pravične trgovine, kar pomeni, da so vsi udeleženci v postopku izdelave ležišča pravično in pošteno nagrajeni. S tem boste pripomogli ne samo k lastnemu dobremu spancu ampak tudi k družbenemu dobremu.

Rate this post