Majhni avtodomi za udobno potovanje

Avtodomi so zelo priljubljen način preživljanja dopusta. Ker pa so lahko avtodomi preveliki, se lahko odločite tudi za nakup majhnega avtodoma oz. bivalnega kombija. Ne le, da so majhni avtodomi bolj primerni za solo popotnike, taki avtodomi so lažji za prevažanje in premagovanje bolj zahtevnih poti. Če se odločite za nakup majhnega avtodoma, ki je v resnici bivalni kombi, na videz sploh ne bo izgledalo, da je vaše vozilo za bivalne namene. Lažje se boste peljali po ozkih cestah in tudi bolj naseljenih predelih. Kljub temu, da so majhni avtodomi v povprečju manjši od ostalih avtodomov, je pravilna razporeditev prostora še vedno taka, da je izkoristek prostora najboljši.

majhni avtodomi

Idealno za pare in solo popotnike

Avtodom, ki je namenjen veččlanski družini je v večini prevelik za par ali solo popotnika, ki se odpravi na počitnice. Tu pridejo najbolj v poštev majhni avtodomi, ki načeloma izgledajo kot kombi ali pa so dejansko predelan kombi. Prav tako so bivalni kombiji najboljša rešitev za tiste, ki nameravajo preživljati počitnice v težje dostopnih krajih. In medtem, ko je glavni namen navadnega avtodoma udobje, se pri majhnem avtodomu temu pridružuje še bolj okretno upravljanje z vozilom. Pri bivalnem kombiju naj vas ne skrbi, da ne bi imel vsega inventarja, ki ga ponuja tudi avtodom. V veliki večini sta si zelo podobna in največja razlika je v velikosti.

Majhni avtodomi po meri

Ker nekateri že točno vedo kaj želijo od bivalnega kombija ali pa želijo svoj star kombi predelati v bivalno vozilo, je vgradnja pohištva po meri najboljša ideja. Glede na vaše želje in potrebe se vgradi pohištvo. Pohištvo, ki se vgradi v avtodom je kakovostno, po drugi strani pa tudi lahko, da teža na koncu ni prevelika. Največkrat se vgradijo štiri ali dve ležišči. In čeprav vam strokovnjaki pri Robeti z veseljem svetujejo o najboljši postavitvi pohištva, se na koncu sami odločite kaj želite v notranjosti.

Rate this post