Odejica za dojenčke je lahko odlično darilo ob rojstvu

Se tudi vi pripravljate na prihod novega družinskega člana v svoj dom, ali pa naraščaj pričakuje katera od vaših prijateljic, sestra, nečakinja, soseda itd.? Potem je spletna stran https://medora.si/ninice-in-otroske-odejice/ pravi naslov, ki ga morate nujno obiskati, saj tam najdete vse, kar potrebujete za prihod novorojenčka – odejice, ninice, pajacke, bodije, skratka vse, kar bo novorojenček potreboval, da mu bo udobno in prijetno na tem svetu. Odejica za dojenčke ali pa katera druga ljubka stvar iz njihove trgovine je lahko tudi odlično darilo novopečenim staršem; odejice, ninice in ostale stvari, ki vam jih ponuja Medora spletna trgovina lahko tudi personalizirate in tako bo darilo še bolj čudovito.

Prihod novorojenčka vam povzroča sladke skrbi

Nekateri ljudje zelo radi živijo sami, zato nikoli ne začutijo potrebe, da bi si ustvarili lastno družino – zadostuje jim, da se občasno podružijo z otroki svojih prijateljev ali drugih družinskih članov in so povsem srečni s svojim življenjem. Spet drugi pa se vsaj enkrat v življenju znajdejo na točki, ko zahrepenijo po tem, da bi si ustvarili družino in uživali v radostih, ki jih prinaša starševstvo.

odejica za dojenčke
Prihod novorojenčka povzroča sladke skrbi.

Ko izveste, da boste v prihodnjih mesecih dobili malo štručko v svoj dom, večino ljudi preplavi neizmerno veselje. Seveda je sprva prisotnega nekaj strahu, zmede in dvoma, v smislu, ali bom res dober oče/mami, bom lahko skrbel(a) za tako majhno bitje, kaj če mi spodleti ipd. A kmalu ti negativni občutki minejo in sledijo le meseci nestrpnega pričakovanja in navdušenega opremljanja otroške sobice – saj veste, letanje po različnih trgovinah, da najdete pravi voziček, primerne igrače, slinčke, bodije, oblekice, odejice, ninice in še marsikaj. Izbrati je treba še ime za novorojenčka, pa obvestiti prijatelje in sorodnike … Same sladke »obveznosti« torej.

Z Medora spletno trgovino najdete vse na enem mestu

Prihranite si vsaj nekaj letanja po trgovinah in odejice, ninice, bodije ter ostala oblačila za novorojenčka naročite v Medora spletni trgovini. Pri Medori izdelujejo kakovostne izdelke za otroke, pri čemer ne pozabijo, da morajo biti materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi, otrokovi koži prijazni. Otroška koža je namreč mnogo bolj občutljiva, zato je potrebno skrbno izbrati materiale.
Odejica za dojenčke je zagotovo nekaj, kar boste potrebovali. Ko boste šli po novorojenčka v porodnišnico, ga boste zavili vanjo, da mu bo toplo (sploh, če je zunaj zima), doma pa ga boste vsak večer pokrili in ga s pravljico zazibali v sladke sanje. Odejica za dojenčke vam je lahko v pomoč tudi pri kopanju novorojenčka, ker pa je dokaj velika (80×80 cm) jo boste lahko uporabljali tudi, ko bo vaš novorojenček zrastel v malčka. Brez skrbi jo lahko vzamete tudi na bazen ali na morje, poskrbite le, da jo boste nato pred ponovno uporabo dobro oprali. Če je kdo od vam ljubih oseb ravnokar postal starš, je odejica za dojenčke lahko tudi odlično darilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi starši. Odejico lahko kombinirate z ninico za dojenčke, ki so skorajda nujen pripomoček za vse novorojenčke – ne gre le za igračo, temveč je ninica dojenčkov zvesti prijatelj, ki mu pomaga zaspati, ob vstopu v vrtec ga potolaži in skupaj z njim raziskuje svet.

odejica za dojenčke
Personalizirana odejica za dojenčke bo prav posebno darilo.

Pri Medori niso pozabili niti na vse kose oblačil, ki jih bo vaš novorojenček, pozneje pa tudi malček potreboval. Naročite lahko tudi različne bodije, kapice, trakove za dojenčke, ljubke pajacke in oblekice, za malčke pa so vam na voljo tudi lični kompleti trenirk, jopic in puloverjev, v katerih bo malčku udobno in bo zato rade volje raziskoval svet okoli sebe.

Podarite personalizirana darila

Odejica za dojenčke, ninica in ostala oblačila v spletni trgovini Medora se lahko tudi personalizirajo. Izberite, kaj od ponujenega bi radi podarili, v kakšni barvi in velikosti (če gre za neko oblačilo) ter pripišite, katero ime naj bo izvezeno na določenem kosu. Personalizirana darila bodo pričarala še večji nasmeh na obraze staršev in otrok, saj se boste tako za vedno vtisnili v spomin obdarovancu.

odejica za dojenčke
Trgovina Medora ima tudi za malčke lična oblačila.

Prihod novorojenčka povzroča kar nekaj sladnih skrbi, ki pa se jih večina bodočih staršev veseli. Odštevanje dnevov do prihoda novorojenčka tako hitreje mine, obenem pa poskrbite, da bo novorojenčku v novem domu lepo in prijetno. Odejica za dojenčke, ninica ali pa kakšen kos oblačila so več kot odlično darilo za vse novorojenčke, pa še novopečene starše boste nekoliko razbremenili finančnih skrbi. Če torej sami v kratkem pričakujete naraščaj, ali pa se bo povečala družina kake prijateljice ali sorodnika, nikar ne odlašajte, temveč čim prej obiščite spletno trgovino Medora, kjer boste našli lično oblikovane izdelke za naše najmlajše.

Rate this post