Ortodontija za lep nasmeh

Za lep svetleč nasmeh in samozavest je včasih treba tudi malo potrpeti, ampak, če svoje zobe negujemo in vzdržujemo vsak dan, potem ne bomo imeli toliko težav z njimi in tudi obiski pri zobozdravniku ne bodo boleči. Včasih pa se lahko še pri tako dobri higieni zgodi kakšna nepravilnost kot je na primer nesorazmerne čeljusti in nepravilen ugriz. Tukaj nam potem pride v pomoč ortodontija, katera vzpostavi pravilne odnose med čeljusti in doda estetsko privlačen videz našemu obrazu.

Ortodontija je v bistvu nastavitev zobnega aparata, ki popravlja vse nepravilnosti. Ponavadi ga imajo otroci oziroma najstniki pod 18 letom, ker so za njih cenejši, ampak zobni aparati so namenjeni tudi za starejše. Taki se ponavadi najraje odločijo za kakšne nevidne zobne aparate, da nebi preveč vplivali na njihov poklic in vsakdanje življenje. Pomembno  je, da imamo pravilno razvrščene zobe, da lažje jemo, poskrbimo za higieno in da do lepega zgleda. Na voljo je res veliko zobnih aparatov, ki jih ponuja ortodontija. Seveda pa znajo bit ti kar dragi in si jih večina mogoče celo ne more privoščiti. Njihova cena lahko sega vse tja do 1000 evrov  ali več (odvisno kakšnega si izberete).

Če želite priti tudi vi do kakšnega kakovostnega zobnega aparata, ki ga ponuja ortodontija, vam lahko Doktor1A najde bogato ponudbo slovenskih in hrvaških ponudnikov, nudi brezplačen prvi pregled in 20% popust, če se naročite takoj in zagotavlja neboleče posege. Prav tako lahko dobite bon v vrednosti 100 evrov, če izpolnite anketo o zadovoljstvu pacientov. Le kontaktirajte jih na telefonsko številko ali email naslov in vaš odgovor bo nazaj v najhitrejšem možnem času. Ne bo vam žal, če se prijavite kakšnega pregleda več, saj je pomembno, da so vaši zobje v dobrem stanju. Zobje so nekaj kar nas spremlja do konca življenja, vendar nekateri nimajo veliko sreče pri njih zato taki potrebujejo implantate in proteze, ki jih zagotovi ortodontija.

Rate this post