Otroška oblačila

Imate otroke in potrebujejo oblačila? Nimate časa iti v trgovino in se prebijati po gneči? Za vas imamo rešitev! Naročite oblačila za vašega otroka na: https://www.otroskaoblacila.si/.

Torej zakaj bi naročili oblačila kar preko interneta? Nekateri starši so preveč zaposleni in nimajo časa za obisk trgovin, nekateri se ne želijo prerivati med gnečo, nekateri morda nimajo prevoza do trgovine in je najenostavnješe preprosto naročiti oblačila od doma.  Pa tudi vemo, kako zgleda nakupovanje z majhnimi otroci, saj hitro kam zaidejo in jih je potem treba loviti po trgovini. Imamo pa svoje otroke najrajši na svetu, zato jih bomo kupili nova otroška oblačila. Lahko se preprosto le usedemo za računalnik in naročimo oblačila. Namesto da bi dali denar za bencin, pa damo za poštnino naše pošiljke. Imamo več opcij plačila. Lahko plačamo po povzetju, lahko nakažemo na TRR račun, lahko pa tudi plačamo z karticami. Potem pa se vsak posameznik odloči, kako mu najbolj sede. Imate tudi garancijo na oblačila. V primeru, da se oblačilo poškoduje, ni problema pri zamenjavi oblačila. Izpolniti morate obrazec, s katerim boste zamenjali oblačilo. Oblačila lahko sami prevzemete v trgovini ali pa jih naročite in dobite po pošti, poštnina je pa 3,99€.

otroci

Na voljo imamo več velikosti oblačil, zraven pa so napisane tudi mere, tako da lahko približno vemo, katero velikost potrebujemo za naše otroke.  Na spletni strani lahko najdemo od oblačil za dojenčke, do oblačil za večje otroke. Trgovina Sivili prodajajo tudi maske, ki so sedaj zaradi Coronavirusa precej aktualne. Na voljo imate tudi EKO oblačila, katere so narejene iz pridelanega bombaža. Z nakupom EKO oblačil tudi prispevamo k naravi. Ne pozabite pregledati akcije razprodaje otroških oblačil, kjer lahko najdemo veliko znižanih izdelkov. Saj vemo kako otroci hitro rastejo, kar pomeni da jih bodo kmalu oblačila premajhna, zato je pomembno da jim sproti kupujemo nova oblačila.

Zakaj bi čakali,ko lahko naročite nova otroška oblačila za vaše malčke še danes.

Rate this post