Za poliranje avta cena je odvisna od vrste poliranja in stanja vašega avta

Poliranje avta cena je odvisna od tega, ali ga boste polirali sami ali pa serviser. Tudi serviserji oziroma ličarji imajo vsak svojo ceno, eni višjo kot drugi in morate zato poklicati več mojstrov, da bi imeli realno predstavo o tem, kakšna bo cena za poliranje vašega vozila. Odvisna pa je tudi od tega, kakšno vrsto poliranja boste imeli. Ali gre za lepotno korekcijo, ali za zaščito avta z več plastmi. Nekateri bi radi tudi obnovili stare jeklene konjičke in je poliranje res idealna rešitev. Glede na to kako potem po posegu  avto zgleda po poliranju je poliranje avta cena res majhna proti temu, da bi zamenjali karoserijo ali jo barvali na novo  v celoti.

poliranje avta cena

Poliranje avta cena zajema nanašanje več plasti poliranja na vaše vozilo, med katerimi so pasta za izravnavanje in obnovo vozila ter tudi za poliranje. Nato se na koncu še nanese vosek, maščobo, da se umazanija ter dež ne primeta na avtomobil, ki zaradi tega se ohrani veliko več časa, kot bi se sicer brez tega. Zato je poliranje neke vrste vzdrževanje avta pred tem, da propada. Hkrati postane lep, kot takrat, ko je prišel iz trgovine.
Največkrat je za poliranje avta cena dokaj nizka priti temu, kar lahko naredite iz njega, ko ga na primer prodajate. Potem ne bodo več vidne nobene praske in poškodbe na zunaj in lažje ga boste prodali, ker prodajajo seveda oči in malokdaj razum.
Ko raziskujete poliranje avta cena ali je visoka ali ne, primerjajte enak ponudbe med seboj. Videli boste, kje so razlike. Predvsem v kvaliteti dela in v kvaliteti materiala, ki ga uporabijo za poliranje. Seveda poliranje lahko izvedete tudi sami doma, ne bo ta nikoli tako dobro narejeno na roke, kot to naredijo profesionalni stroji in zelo izurjene ter izkušene roke mojstra. Bolj se vam splača ga obiskati in odšteti nekaj denarja.
Rate this post