Najlepši poročni make up

Poroka, pravljični dan v življenju vsake neveste. Do potankosti splaniran, posebej urejena tematika pri nekaterih, ki se odraža tako na obleki kot na izbiri make up – a. Pri iskanju in izbiri izkušene vizažistke si lahko pomagate z informacijami na tej spletni strani https://zapletina.si/makeup-artist/o-meni/.

Poročni make up, je kot smo rekli lahko v barvnih odtenki, vseh ostalih malih detajlov na poroki, obenem pa je odraz neveste same. Zagotovo je izbira poročnega make up – a skrbno načrtovano delo tako neveste kot tudi vizažistke, vsekakor pa je poročni make up detajl, ki poskrbi da nevesta posebej poudari določene poteze svojega obraza in skrije določene male pomanjkljivosti.

Zato, da koža zasije v vsem svojem sijaju, pa je potrebna predhodna ustrezna nega, ki deluje kot dobra podlaga za vsak ne samo za poročni make up. Za zdravo in lepo kožo potrebujemo ustrezno zdravo prehrano, redno gibanje, svež zrak in dovolj spanja. Koža je izpostavljena umazaniji in različnim vremenskim razmeram, zato je pomembno vedeti, kako jo očistiti in kako ohraniti njeno vlažnost. Kožo je potrebno očistiti, tonizirati in navlažiti zjutraj in zvečer. Če je vaša koža suha se izogibajte alkoholnim tonikom, ker kožo izsušijo. Hidrantne kreme pomagajo nadomestiti izgubljeno vlago in ohranjajo kožo gladko in prožno. Da bo vaš poročni make up svež in obstojen, je potrebno poleg nege izbrati tudi kozmetične izdelke primerne za vaš tip kože. Ko se odločate za izbiro poročnega make up – a, si vzemite dovolj časa, da preizkusite različne barve in vrste ličil, da najbolje ugotovite, kaj pristaja tako barvi las in kože, kot tudi osebnosti. Naj bo poročni make up del vas, in naj vas z barvami in odtenki drastično ne spreminja, raje spretno izberite barve in poudarite najboljše na vašem obrazu. Preizkušanje barv je lahko zabavno, vendar naj bo vaše vodilo še vedno izbira barv in odtenkov, ki se skladajo z vašo kožo in lasmi.

Rate this post