Kako izbrati prava promocijska darila, da bodo učinkovala

Promocijska darila za stranke in za poslovne partnerje naj bodo kakovostna in učinkovita, to pomeni, da so uporabna. Na tej povezavi so uporabna in izjemno zanimiva  darila za promocijo vašega podjetja z vašim logotipom in slogani. Če hočete, da bodo darila res naredila dober vtis na stranke, naj bodo taka, da jim bodo ostali v spominu in da jih bodo uporabljali dlje časa. Ni pomembno, kolikšna je cena teh daril naj bo to vedno vodilo.

promocijska darila

Uporabna nizko cenovna promocijska darila so lahko na primer leseni USB ključki, ki so zelo zanimivi za stranke in poslovne partnerje ali udeležence delavnic. Nanje lahko daste svojo promocijo in gradiva, stranka pa bo ta uporabni predmet gotovo zadržala toliko časa, dokler bo deloval, kar je lahko desetletje ali več.

Ko izbirate promocijska darila srednjega cenovnega ranga lahko izberete na primer promocijske vrčke v katere daste veliko zanimivih in uporabnih malenkosti, ki veliko pomenijo. To so lahka rokovniki, koledarji, pisarniški material in pripomočki, gospodinjski pripomočki, kape majice, pisala in podobno. V poštev pridejo tudi steklenice za vodo in bidoni. Pa kakšne sladkarije, domače čokolade in še marsikaj drugega koristnega, kar si poglejte na zgornji povezavi.

Ko pa boste izbirali promocijska darila srednjega cenovnega razreda za bolj pomembne poslovne partnerje, ki jih ni toliko, potem priporočamo, da izberete darila v vrednosti od 20 do 60 evrov ali nekje do 80 evrov največ. Med taka darila spadajo kakovostna kulinarika, domači izdelki, oblačila in poslovne torbe ter denarnice iz pravega usnja, draga in kakovostna pisala, rokovniki ter unikatna darila.

Draga promocijska darila so nad 80 evrov in dosežejo lahko tudi nekaj tisoč evrov, pa so res za posebne priložnosti in posebne poslovne partnerje ali sodelavce, ki prinašajo podjetju vleko vrednost. Ta darila so največkrat dragocene unikatne poslovne torbe iz pravega usnja in  denarnice, ure, pozlačena posebna pisala, posebne serije pisal in podobno.

Nikoli pa ne boste zgrešili, če boste imeli pri sebi na primer razne dišave za pisarne, sivko, čokolade in piškote ter druge slastne jedi, kakšno majico, slušalke ali druge elektronske naprave, ki so danes moderne, kaj za pisarno ali kuhinjo. Tudi rokovniki in koledarji so darilo, ki ga lahko na hitro nekomu podarite in bo vesel.

Rate this post