PVC okna visoke kakovosti in dolge vzdržljivosti za dober denar

PVC okna so že dolgo na trgu, zato preglej ponudbo na tej povezavi in izberi prave za sebe. Nekateri morda ne vedo, PVC se uporablja za izdelavo okenskih okvirjev že od šestdesetih let prejšnjega stoletja. PVC pomeni polivinilklorid. Postal je priljubljen material za okna in vrata, ker ne gnije, se ne lušči, ne rjavi ali razpada in je odporen na vremenske vplive. Prav tako je odporen na udarce, kar prispeva k njegovi varnosti, poleg tega pa lahko ohrani svojo obliko pri normalnih podnebnih temperaturah. PVC okna so vse pogostejša izbira kupcev zaradi teh super lastnosti.

PVC okna

PVC okna lahko nabavite z dvojno zasteklitvijo ali s trojno, odvisno je, za katere prostore potrebujete. Če morajo biti zelo topli tudi pozimi, potem kupite trojno zasteklitev, saj bo učinek najboljši in ne boste izgubljali toplote ter denarja. Vsa PVC okna, narejena po meri, so notranje obrobljena z večtočkovnim sistemom zaklepanja, standardno pa uporabljajo popolnoma izklesan okenski profil in na zahtevo lahko ponudijo okna s poševnimi robovi. Energijsko učinkovita okna ne bodo le povečala varnosti vaše hiše, udobja in toplotne ampak vam bodo prihranila pri računih za ogrevanje.

Glede na namen, možnosti in ceno lahko izbirate med različnimi linijami PVC oken. Izbira je odvisna od vaših želja in zahtev prostora, v katerega je pohištvo nameščeno. Okna in vrata izdelujejo z najsodobnejšo računalniško podprto tehnologijo in avtomatiziranimi proizvodnimi procesi na CNC napravah nemškega porekla. PVC okna so prepoznavna po najvišji kakovosti izdelave, ki združuje slovensko kakovost vgrajenih materialov ter znanje, pozornost do podrobnosti in delavnost slovenskih delavcev. Montažo oken in vrat izvajajo lastne montažne skupine, ki na željo naročnika izvajajo kemična čistilna dela, kot je priprava okenskih odprtin in montažo okenskih polic.

Ti izdelki so izdelani v skladu s standardi kakovosti. Zaradi odlične kakovosti materiala imajo PVC okna dolgo življenjsko dobo in so enostavna za vzdrževanje. Dobite 10 letno garancijo na trdnost ščitnikov in vzdržljivost profilov v vseh barvnih odtenkih in lesnih dekorjih ter na okovje, kar nedvoumno priča o kvaliteti teh izdelkov.

Rate this post