Avtomatske robotske kosilnice kosijo same tiho in na vseh terenih

Robotske kosilnice so izjemne vrtni pripomoček za košenje trave. Ko je veliko padavin, kot je to sedaj, potem trava res hitro raste in jo je treba kosti tedensko. Ročne kosilnice so ponavadi na mešanico, zato smrdijo in še zelo glasne so, ropotajo prav zoprno. Avtomatske robotske kosilnice pa so zelo tihe, ker  delujejo na elektriko in delajo same od sebe, več na https://zkg.si/robotske-kosilnice/, tako kot jih lastnik programira. ne boste verjeli, ampak taka kosilnica je tako pametna, da zna tudi pokositi vzorce, da vaš travnik zgleda kot nogometno igrišče ali pa si lahko zamislite katere koli druge vzorce na travi, ki bodo razveseljevali vas in vašo okolico.
robotske kosilnice
Kakovostne robotske kosilnice delujejo dolgo časa in se polnijo na elektriko tudi lahko same. Odvisno j, kakšen model ste kupili. Nekatere kosilnice so bolj za ravne terene, druge pa zmorejo tudi kamnite in neravne terene. Čisto posebne in vrhunske robotske kosilnice pa zmorejo tudi hude klance pokositi in to kar do 72 stopinj nagnjenosti terena. Vrhunsko, mar ne. Tega verjetno niti sami ne morete dobro pokositi.
Kaj še pomišljate, to je res super naprava, ki  vam bo olajšala delo in pa seveda prihranila res veliko časa. Zdaj se boste lahko posvetili sebi, službi ali otrokom, pa vam ne bo treba ves čas kosti. to opravilo skorja nikomur ni všeč.
Ko boste kupovali robotske kosilnice, potem morate najprej premisliti, kje boste kosili in kakao, kajti oda vašega terena ni velikosti površine je odvisno, katero kosilnico se vam bo splačalo nabaviti. Niso seveda vse za vse, kar je vsekakor super. So pa tudi cenovno različne, kot tudi po kvaliteti se razlikujejo.
Zdaj boste lahko upokojili staro koso ali kosilnico na bencinsko mešanico in pozabili na čase, ko ste po terenu porivali kosilnico in je smrdelo naokrog ter ropotalo kot hudir. Ne bo vam treba več čakati, da bo košnje konec.
Rate this post