Rolo zavese in njene opcije

V stanovanjih imamo vsi zavese, da nas ščitijo pred svetlobo oziroma, da notri ne uhaja neprijetna močna svetloba in pa da imamo zasebnost pred drugimi, če je naše okno mogoče malo nižje ali pa zelo veliko in se notri zlahka vidi. Zelo priporočana je rolo zavesa oziroma gubani rolo z drugo besedo. To je dvižna potezna rolo zavesa na vodilu, kateri z potiskom gumba od spodaj gor mehansko premika. Njihov videz, tkanine, obliko, barvo in vzorce na njej odločimo sami, gube pa naredijo prijetno domače udobje, toplino in videz. Te zavese so primerne tudi za velika okna, ki jih lahko odpiramo.

rolo zavesa

Rolo zavesa je lahko montirana stropno, stensko ali pa jih fiksiramo direktno na okna (ki nam je tako pomoč pri pomanjkanju prostora in ne moti oziroma otežuje odpiranje okna). Ampak to še ni vse, rolo zavesa je lahko tudi odlična izbira pri dekoraciji vašega stanovanja, ker je spuščena v ravno linijo, sami spreminjamo višino nagubanosti, valovitost zavese, mehkobo, prosojnost… Če vas pa zanima njihovo pranje ni nič kaj bolj zahtevno od navadnih zaves za katere vemo, da so enostavne, zato ni tukaj nič nepotrebnega napeljevanja vrvic po pranju, ker se že sama rolo zavesa opere cela. Za montažo pa vam strokovnjaki že pred nakupom ponazorijo in razložijo postopek.

Za te zavese se odloči veliko ljudi, saj so zelo priročne in so tudi lep dekorativni dodatek, na trgu pa se jih najde v različnih vrstah. Za dodatne informacije se lahko vedno zanesete na strokovnjake v industriji oziroma podjetju, ki se jih kupili, da boste brez težav kakovostno uporabili vaše rolo zavese. Nikar ne oglašajte in si tudi vi sami sebi zagotovite eno od teh zaves, nebo vam žal. Vaši obiskovalci in družina pa bodo sigurno zelo navdušeni, saj bodo dale piko na i vašemu stanovanju, ker so lep notranji dodatek.

Rate this post