Savna; cena, ki preseneča

Vedno več ljudi uživa v vseh ugodnostih, ki jih savna prinese njihovemu telesu. Številni, ki iz takšnih in drugačnih razlogov ne želijo obiskovati javne savne, pa se spogledujejo z idejo, da bi jo imeli kar doma. Cena savne, ki jo dobite pri podjetju Health & Happy, je v primerjavi z vsemi njenimi pozitivnimi učinki, ki vam jih prenaša, praktično zanemarljiva.

savna cena

Tako se vedno več uporabnikov odloči za nakup njene prav posebne izvedbe, ki paše v čisto vsak dom. To je sod savna. Cena tega vsestranskega in koristnega pripomočka pa je vse prej kot visoka. Če si tudi vi želite nekaj zdravju koristnega potenja, potem je odločitev za sod savno iz cedrovega lesa prava izbira za vas.

Sod savna – cena, ki je nadvse ugodna

Za svoj domači cedrov sod, v katerem boste lahko poskrbeli za svoje dobro počutje, se odpočili po napornem dnevu in znebili odvečnega stresa, boste lahko dobili po zares ugodni ceni – le za 1750 evrov. Da pa vam bo ta nadvse priljubljen pripomoček še lažje dostopen, pa lahko svojo savno odplačate tudi v obrokih.

Naj omenimo tudi nadvse zdravilni učinek, ki ga prinaša ta posebna cedrova savna. Cena, ki jo v nenehnem lovu na zdravje in večno lepoto plačujete v dragih salonih, pa je sedaj le še preteklost. Sod savna je namreč dolgoročna investicija, ki vam bo, poleg zdravja in pozitivne energije, pomagala tudi nekaj prihraniti. Z njeno pomočjo boste pridobili na vitalnosti, že po nekaj tretmajih pa se boste počutili neverjetno mladostno in polni energije ter zagona. Namesto dragih obiskov terapij in postopkov, boste lahko svoj ritual sproščanja opravili kar v zavetju lastnega doma.

Zahvaljujoč uporabi posebnega lesa iz cedre, okrogli obliki in premišljeni zasnovi, je ‘savnanje’ v tej napredni savni nadvse prijetno, sproščujoče in varno. Ker je visoki temperaturi izpostavljen le trup, glava pa je zunaj, ne prihaja do prevelikih obremenitev srčno-žilnega sistema. Tako se boste lahko povsem brez skrbi predali užitkom, ki vam jih omogoča sod savna.

Rate this post