Sedežna garnitura za dom in za pisarno

Sedežna garnitura je nepogrešljiva tako doma kot tudi v pisarni in mora biti, da si ljudje lahko odpočijejo, se kaj pomenijo, gledajo televizijo lai počivajo, pa še za hišne ljubljenčke je super. To je prostor druženja, katerega en del vaši ljubljenčki gotovo zasedejo samo zase in ga ljubosumno čuvajo. Sedežna garnitura je lahko sredi prostora ali v kotu. Kjer imate prostor in kakor ste si zamislili dom ali pisarno.

sedežna garnitura

Sedežna garnitura naj bo iz naravnega materiala, da je bolj prijetna in zdrava za sedeti ali ležati da ne izhlapeva umetnih snovi v zrak, še posebej, če ste dosti doma ali v pisarni in jo dosti uporabljate za razne aktivnosti tudi za delo. Naj bo na primer iz bombaža, usnja in podobno, naj ne bo iz umetnih mas, na katerih se vam naježi koža in se naelektri telo pa še obleka, da kar poka okoli vas in se vam lasje dvignejo v zrak.

Sedežna garnitura naj bo tudi v barvi in stilu vašega pohištva sten in tal, da se bo ujemala s celotnim ambientom. Seveda lahko barvo prekrijete tako, da uporabite prevleke, kar pa seveda ni več v modi in se zadnje čase sedežna uprolabjjao kar taka, kot je skupaj z blazinami pisanih barv. Sedežne so lahko temne, črne, rjave ali svetlih barv, tudi bele in bež, ali pa močnih kričečih barv, ki so v modi.

Kakovostna sedežna garnitura ima lahko tudi predalnike za posteljnino oziroma predmete, ki jih ne uporabljate, nekatere pa se lahko tudi raztegnejo v postelje za goste. Sedežne so lahko majhne, za eno osebo ali za dve ali za več oseb in lahko vsebujejo kavč ter fotelje v enki barvi ter stilu. Nekatere so tako narejene, da jih lahko prestavljate in menjate elemente kot lego kocke tak oda si lahko kotne lai ravne, kakor želite, lahko jih tudi prestavljate v različne kote.

Rate this post