Servis industrijskih vrat

Garažna vrata so nekaj, kar nam omogoči varnost avtomobila in pa seveda drugih naprav, ki jih imamo shranjenih za vrati. Industrijska vrata so zelo praktična in pa uporabna, zato je servis industrijskih vrat pomemben. Pogosto pa se zgodi, da se pri njih večkrat kaj zalomi. Čedalje bolj se uporabljajo industrijska vrata, a nanje moramo vsekakor paziti, saj niso majhen zalogaj. Servis industrijskih vrat je namreč zelo pomemben, ko se gre za dobro vzdrževanje industrijskih vrat. Daleč naokoli ima kvalitetna industrijska vrata podjetje Vrata Zorman.

servis industrijskih vrat

 

Tam imate tudi na voljo servis industrijskih vrat, kar pa je seveda zelo priročno. V primeru, če tam kupite industrijska vrata in se vam kaj zalomi, vam lahko nudijo servis industrijskih vrat, kar pa je zelo priročno, tako boste vedeli, da so vaša industrijska vrata v dobrih rokah. Podjetje Vrata Zorman ima na razpolago bogato ponudbo industrijskih vrat, tam boste vsekakor našli vsaj ena vrata, ki vam bodo všeč.

Kaj pa njihov servis industrijskih vrat vsebuje?
Vsekakor njihov servis nudi mehanski pregled, ampak kaj točno je mehanski pregled industrijskih  vrat? To je pregled vseh ključnih stvari vrat, te pa so:  koluti, gibljivi deli, vzmeti, pletenice, kolesca in pa seveda tečaji. Vijaki so tudi nekaj, čemur namenijo kar nekaj pozornosti. Popravijo pa jih le, če vidijo kaj sumljivega.

Tam bodo opravili popravila manjših poškodb, potem pa sledi tudi uravnovešanje vaših industrijskih vrat. Potem je na vrsti tudi čiščenje vrat in pa mazanje vseh delov, ki so gibljivi. Servis industrijskih vrat je namreč sestavljen iz dveh delov. Prvi je seveda mehanski, drugi pa je pregled elektronike. Ta pa je sestavljen iz nastavitve končne pozicije vrat. Temu lahko rečemo kot resitiranje in ponovna nastavitev pogona in pozicije vaših industrijskih vrat. Vsekakor servis vaših vrat ni najmanjši zalogaj za vašo denarnico, ampak servis pa je dobro opraviti vsaj enkrat letno, boljše to, kot pa da nastane večja nevarnost.

Rate this post