Skuter 25 – vaš novi najljubši dvokolesnik

Bližajo se lepi, sončni dnevi z višjimi temperaturami. Občutite veter v laseh in se s skuter 25 poženite po mestnih ulicah. S skuter 25 bo vsaka vožnja posebna in unikatna. Morda celo bolj vzljubite samo pot kot pa končni cilj.

Podjetje Filitheo d.o.o zastopa in distribuira Peugeot skuterje, ki že 120 let predstavlja vodilno znamko na področju tehnologije. Razvijajo in ustvarjajo najbolj prepoznavne in tehnološko najbolj napredne skuterje na trgu. Njihov cilj v prihodnje je seveda, da se naprej razvijajo v najpopularnejšo, najboljšo in najbolj prepoznavno znamko skuterjev, hkrati pa lahko z njihove strani pričakujemo tudi nove generacije električnih dvokolesnikov.

Na njihovi spletni strani lahko zasledite pestro izbiro skuterjev različnih oblik, velikosti in barv, z različnimi močmi motorja. Med skuter 25 je najbolj popularen in najbolj prodajan model Kisbee 4T Euro 5. Izbirate lahko Kisbee 4T Active Edition, Kisbee Black Edition, Kisbee Streetline Edition in Kisbee GT Edition.  Pri vseh naštetih skuter 25 se prav vsi lahko pohvalijo z estetskih in praktičnim dizajnom. Razpolaga s prostornim predalom pod sedežem in priročno kljukico, kamor boste lahko pritrdili vaš nahrbtnik, torbo, aktovko. Skuter 25 se lahko pohvalijo s precizno izdelavo, kakovostnimi materiali, velik poudarek pa so dali tudi na podrobnosti.

Skuter 25 pa ni le estetsko dovršen ampak tudi izredno varen in udoben skuter. Poleg odličnih 12 colskih pnevmatik ima tudi vstavljene kakovostne zavore. Za udobje pa so zaslužni hidravlični amortizerji in velik sedež, ki s svojo obliko olajšuje vstop in sestop iz skuterja ter je primeren za dve osebi. Skuter 25 se lahko pohvali tudi s 4-taktnim motorjem, z močjo 2,7 kW. Hkrati je izredno varčen, njegova poraba je 2,9l/100km, velikost rezervoarja pa je 6,5 litra. S skuter 25 prav tako ne boste imeli visokih stroškov vzdrževanja, saj je izredno enostaven za vzdrževanje. Stroški servisiranje pa so izredno nizki.

Ne preostane vam drugega, kot da si ogledate pestro ponudbo in si izberete svoj najljubši skuter 25, ki bo vaš najljubši spremljevalec na poletnih vožnjah čez mestni vrvež.

Rate this post