Smešne majice za vse priložnosti

Včasih ne vemo komu kaj kupit za kakšno okroglo obletnico. Vemo, da se takrat lahko tudi šalimo in iščemo mogoče kakšne smešne napise. Največkrat takrat tudi pomislimo na kakšne smešne majice, ki pa jih je danes že ogromno. To so zelo različni napisi, ki si jih lahko izmislimo po mili volji.

smešne majice

Mislim, da ste že večkrat komu opazili na majici kakšen čuden napis. Vsi radi preberemo take smešne napise, še posebej, če ima kdo to na svoji majici. Res je malo neprijetno, ko v nekoga tako gledaš in mu bereš, ampak ne moremo iz tega. Zato so te majice z napisi tudi zelo primerne za kakšne podjetnike, saj na tak način vas lahko nekdo opazi. Tudi sama imam kar nekaj takih smešnih majic, ki sem jih dobila od otroka za različne priložnosti. Vem kako je ko te nekje nekdo gleda in bere tvoj napis. Malo je neprijetno, posebej če se še nekdo na ta račun nasmeji.

Ampak s temi smešnimi napisi nihče nič slabega ne želi. So zelo postali nekako v modi, vsak rad obleče takšno majico in vsi radi preberemo napis. Zato, če ste kakšen podjetnik, če imate kakšno podobno dejavnost doma, si kar naročite takšne majice, vi ne smešne napise ampak svoj logotip dajte na majico. V podjetju Magma Media vam napise na majice uredijo zelo hitro in tudi zelo poceni. Zato pošljite povpraševanje in boste videli za kakšno ceno vam uredijo majice z napisi. Napisi so lahko po vaši želji, lahko so na obeh straneh ali pa samo spredaj. Pomembno je, da bo napis na majici nekdo opazil, ga prebral in vas tudi kasneje poiskal.

Smešne majice so danes postale zelo popularne za vse starosti. Saj so lepo darilo za vse priložnosti, samo izbrati moramo pravi napis, ki bo res padel vsakemu v oko.

Rate this post