Šotor za kampiranje

Ko se zima poslavlja in postajajo topli dnevi, že začnemo razmišljat o naših počitnicah. Danes nas je ogromno takih, ki zelo radi kampiramo in počitnice preživljamo bolj v naravi na prostem. Kampiranje je danes postalo zelo zanimivo za vse, mlade in prav tako tiste bolj starejše ljudi oziroma družine. Najbolj je vse skupaj na izi, če gremo na dopust s šotorom. Šotor je nekaj posebnega, tudi tukaj lahko uživamo naš dopust ter se imamo lepo in udobno. Kakšen pa je najbolj kvaliteten oziroma v katerem imamo največ prostora pa v nadaljevanju.
šotor
Šotor res ni za vsakogar. To ni udobje, kot si mogoče nekdo predstavlja, tu ni vse čisto, kot imajo nekateri radi. Ampak kampiranje je užitek, jaz si počitnic drugače ne vem več predstavljati. Kateri šotor je najboljši? To je mogoče vprašanje za tiste, ki se prvič nekam hočejo odpravit. Na to je malo težko odgovoriti, saj moraš vedet kam se odpravljaš in koliko vas bo v šotoru spalo. Če so še otroci mogoče manjši in boste dalj časa na istem mestu, je najboljša izbira en večji družinski šotor. Najboljše tudi tak, da so prostori ločeni, prav tako je včasih pomemben predprostor v šotoru, saj tukaj lahko zložimo ogromno naše krame, kot ji pravimo. Tudi dno je dobro, da se drži k šotoru, če pride do kakšnega dežja.
Šotorov je danes ogromno, kar lahko vidite tudi na spletni strani. Imate male za dve osebi od tistih velikih. Tudi ti mali niso slabi so zelo primerni za tiste, ki se pogosto selijo. Nam je prišel zelo prav, saj smo se na tri dni selili po državi in smo lahko hitro vse pospravili. Če bi imeli velik družinski šotor bi nam ogromno časa vzelo za pospravljanje. Saj pravim odvisno je kje boste in kako dolgo in koliko vas je. Če prvič kupujete je najboljše, da vprašate prodajalce in vam bodo pomagali.

Rate this post