Začetni tečaj ruščine

Tečaj ruščine je eden izmed jezikovnih tečajev, ki se ga lahko naučite preko različnih organizacij, ki ima strokovnjake na področju jezikoslovja. Cilj učenja mnogih jezikov in ruščine je postati svetovljan. Ruščina spada me slovanski jezik, ki je najbolj razširjen jezik v svoji kategoriji.

tecaj-ruscine

Ruščina je materinski jezik več kot 145 milijonom ljudem, po svetu pa ruski jezik govori okoli dvesto sedemdeset milijonov prebivalcev. Tečaj ruščine je lahko za vas nov začetek, učenje drugega ali novega jezika, ki ste si ga vedno želeli naučiti ali slišati. Tečaj ruščine je sestavljen iz več sklopov, ki nudijo različne težavnostne skupine učenja ruskega jezika. Ruščina je eden od šestih uradnih jezikov združenih narodov, kar predstavlja veliko število svetovne populacije danes. Tečaj ruščine je lahko izveden tudi po metodi karnion.

Ta metoda je že po petindvajsetih letih visoko cenjena in poznana skorajda na vseh področjih. Tečaj ruščine po metodi karnion, poteka v kombinaciji poslušanja med katerim smo v tako imenovanem alfa stanju. V alfa stanju vsebine, ki jih slišimo in dobivamo pomnimo tudi do štirikrat hitreje kot pri vsakdanjem poslušanju.

Vsebine se nam v takem stanju pomnijo tudi v dolgoročni spomin, kar je velika prednost, saj lahko na nadaljnjih tečajih gladko govorimo neznanke, ki smo jih slišali med metodo poslušanja. Poznavanje in govorjenje ruskega jezika, je v Sloveniji že neko časovno obdobje izjemnega pomena. Poslovanje, z ruskimi pripadniki, je tako lažje in saj rusko prebivalstvo, še posebno v poslovnem svetu cenijo če, se znajo poslovni partnerju v tem primeru Slovenci sporazumevati in dogovarjati v njihovem jeziku. Pred začetkom tečaja ruskega jezika vas strokovnjaki brezplačno testirajo na vseh področjih do sedanjih jezikov kot zahtevajo kriteriji. Testiranje je namenjeno prepoznavanju stopnje vašega splošnega znanja in razumevanje, saj lahko s temi informacijami pripravijo program, ki bo vključno sestavljen za vas. Za maksimalno efektivno učenje strokovnjaki priporočajo da se 40 urni tečaj konča v roku 14 dni.

Rate this post