Terme Topolšica – nepozaben oddih v Zgornji Savinski dolini

Ste se z družino odločili, da za počitnice oz. konec tedna obiščete Terme Topolšica, zdaj pa iščete primerno nastanitev. Potem kliknite na spletno stran https://www.termetopolsica.com/ in si rezervirajte enega od apartmajev. Terme Topolšica veljajo za ene najboljših term pri nas, pohvalijo se lahko s termalnimi kompleksi v čudoviti naravi Zgornje Savinske doline. Obiskovalcem ponujajo sprostitev v bazenih, ali pri različnih športnih aktivnostih kot so pohodništvo, kolesarjenje, tenis in fitnes. V restavracijah in kavarnah bodo poskrbeli, da boste uživali v okusni in lokalno obarvani kulinariki. V bližini pa si lahko obiskovalci ogledajo tudi različne znamenitosti, kot na primer Mozirski gaj in muzej premogovništva v Velenju.

terme topolšica

Zakaj izbrati prav Terme Topolšica?
Preprosto zato, ker boste navdušeni nad termalnim kompleksom, ki ponuja vse za sprostitev in zabavo cele družine. Omenimo še, da termalna voda, bogata s koristnimi minerali, blagodejno deluje na človeško telo in je zelo koristna za sprostitev in zdravje. Bazeni v termah so primerni tako za tiste, ki okrevajo po boleznih, poškodbah ali operacijah kot tudi za vse ostale zdrave obiskovalce. Terme Topolšica so zagotovo najboljša izbira, če imate otroke, saj bodo le ti v bazenih zelo uživali. Le nekaj minut vožnje z avtomobilom od term se lahko sprehodite oz. preizkusite plažo na Velenjskem jezeru, kjer ponujajo tudi veliko zanimivih aktivnosti za družine z otroki. Da pa boste vsak dan, kar se le da blizu vsem aktivnostim in bazenom, si rezervirajte nastanitev v apartmajih Terme Topolšica.

Oaza miru in udobja – apartmaji Terme Topolšica
Da bodo zabavne družinske počitnice ali vikend oddih zares popolne potrebujete še oazo miru, kjer se boste lahko spočili in napolnili baterije za nove dogodivščine, to pa vam omogočajo apartmaji Terme Topolšica. Lokacija apartmajev je idealna za vse, ki si želite razvajati v termalni vodi ali pa raziskovati čudovito naravo in znamenitosti v bližnji okolici. Izbirate lahko med dvema različnima apartmajema – apartma Dren in apartma Hortenzija. V nadaljevanju vam oba predstavimo malce pobližje.

Apartma Dren je udoben in sodobno opremljen apartma, ki je popolna izbira za družinske počitnice oz. vikend oddih. V njem so na voljo štiri ležišča (zakonska postelja, dve enojni postelji ter možnost dodatnega ležišča). Sicer pa je v apartmaju tudi opremljena kuhinja z jedilno mizo ter kopalnica s kadjo. Na voljo sta vam tudi balkon in terasa z ležalniki, da se boste lahko naužili svežega zraka in lepot narave. Pred apartmajem lahko varno parkirate avtomobil na brezplačnem parkirišču, v celotnem apartmaju imate na voljo tudi brezplačen WIFI, da boste lahko delili svoje počitniške trenutke s prijatelji in svetom. Za dodatno udobje v vročih dneh pa poskrbi tudi klimatska naprava.

terme topolšica

Apartma Hortenzija je zelo prostoren in udoben apartma v neposredni bližini term. Ponuja vam obilo prostora, saj ima tri spalnice (dve sta opremljeni z zakonsko posteljo), tretja pa kar s štirimi enojnimi ležišči. V apartmaju je tudi kopalnica, opremljena kuhinja z jedilno mizo, da boste lahko uživali v okusnih obrokih po svojih željah. Na balkonu in terasi boste lahko uživali v čudovitih razgledih in svežem zraku. Poskrbljeno je tudi za brezplačni WIFI, da se boste lahko kadarkoli povezali s svetom in delili svoje počitniške dogodivščine. Pred apartmajem pa boste lahko varno in povsem brezplačno parkirali tudi svoj avtomobil. Da pa vam bo vsak trenutek, ne glede na letni čas tudi prijetno toplo oz. hladno, pa poskrbi klimatska naprava, ki je še posebej uporabna ob vročih poletnih dneh.

Ne odlašajte in si še danes rezervirajte vikend oddih ali daljše počitnice v najboljših termah v Sloveniji. Terme Topolšica, pričakujejo vas in vašo družino. Verjemite, da vam ne bo žal, če se boste nastanili v apartmajih Terme Topolšica in se malce sprostili v termalni vodi, ki dobre dane prav vsakomur.

Rate this post