Tisk katalogov in revij – od izdelave do dostave

Iščete, kje bi vam izdelali katalog za vaše podjetje? Izberite podjetje Tisk 24, ki ga odlikuje hitra izdelava in dostava. Na sejmih, v velikih poslovalnicah in podjetjih velikokrat slišimo »Vzemite katalog«. Katalog je odličen pokazatelj kvalitete in želje po predstavitvi vrhunskih izdelkov, hkrati je tudi eden od osnovnih temeljev promocije vsakega podjetja. Ko vrhunsko izdelan katalog združite z vrhunskimi produkti in storitvami, ste dobili odlično promocijsko sredstvo, ki bo zagotovil uspeh.

tisk katalogov

In zakaj bi se sploh odločili za tisk katalogov?

Odgovor je zelo preprost, saj boste svojim strankam lahko na željeni količini strani pokazali vaše izdelke in storitve. Ne pozabite, da visoko kvalitetne fotografije, opisi izdelkov in storitev ter cene – skupaj z dodatnimi informacijami, zaokroži celoto, ki jo stranke vidijo kot dodano vrednost. Vaše podjetje bo ocenjevano na podlagi kataloga, ki mora biti vsebinsko in estetsko privlačen in kakovosten, saj velja, da boljši kot bo katalog, bolj zaupanja vredni boste vi kot podjetje. Pri podjetju Tisk 24 ponujajo tisk katalogov, s katerimi boste svoje podjetje, izdelke in storitve predstavljali v najboljši možni luči. Poleg katalogov vam nudijo tudi tisk revij, s katerimi prav tako lahko popestrite promocijo podjetja.

tisk katalogov

Velikost naročila za tisk katalogov ni pomembna

Še vedno mislite, da je tisk kataloga potrata časa in sredstev, saj je vaša ciljna skupina nekoliko manjša? To ne predstavlja nobenega problema, saj imajo pri Tisk 24 posluh za vse želje in potrebe njihovih strank. Za manjša naročila vam ponujajo cenovno zelo ugodno tehniko kvalitetnega digitalnega tiska. Medtem ko za večje naročilo ponujajo tehniko offset tiskanja katalogov, ki omogoča tiskanje večjih naklad. Še vedno niste prepričani, ali bi naročili tisk katalogov. Pošljite podjetju neobvezujoče povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili z informativno ponudbo. Potem pa se še vedno lahko odločite za tisk katalogov ali pa tudi ne.

5/5 - (1 vote)