Sodobno vedeževanje vam pomaga razrešiti dileme in najti pravo pot

Vedeževanje je zelo stara veda, ki je bla vedno aktualna, ker so ljudje hoteli vedeti, kaj se jim bo zgodilo. Vendar pravo vedeževanje ni le napoved prihodnosti, ampak je reševanje težav, ki jih imate. Dober vedeževalec vidi prepreke, ki jih imate v glavi in zunaj sebe in vam pomaga jih prepoznati ter odpraviti, da se slabo v prihodnosti ne bo zgodilo. Vedeževalec vedno vidi več poti, saj ima človek svojo lastno voljo in lahko spremeni usodo, če se tako odloči.

vedeževanje

Vedeževanje vam lahko pomaga razčistiti lastne dvome in najti dobo pot za naprej. Dober vedeževalec vM ne bo govoril le tega, kar bi vi radi slišali, ampak bo pošteno povedal, kar vidi v sporočilih, na primer v kartah ali drugih oraklih. Nekoč so ljudje verjeli, da se usodi ne da ubežati in da je že vnaprej določena, vendar danes vemo, da ni tako. Vsak človekov nov dan je nepopisna list, ki ga sam ustvari, kot se najbolje znajde in kot je naučen.

Dobro vedeževanje vam bo res lahko pomagalo razkriti aha momente, tako boste imeli priložnost spremeniti svoja dejanja in obnašanje za boljše rezultate. Ni dobro, da bi vam vedeževalec govoril, kaj vse slabo vas čaka, ker ni nujno, da se bo to zgodilo. To je zelo neodgovorno, ker lahko potem s svojimi slabimi mislimi povzročite sami sebi nesrečo in jo prikličete nad sebe.

Sodobno vedeževanje poteka na način svetovanja, kako si izboljšati življenje. Kaj spremeniti pri sebi, da bo vse v redu v vašem življenju. Lahko sicer sprašujete tudi za druge ljudi, vendar to ni preveč priporočljivo. Spraševati neumnosti pa ni dobro, ker se orakelj lahko obrne proti vam. Kakor ga vi cenite, tudi orakel ceni vas in vam daje take odgovore. Odgovori pa prihajajo iz kolektivnega nezavednega in vsega, kar se na našem planetu dogaja in to vedeževalec zna kanalizirati ter raztolmačiti namesto vas.

Rate this post